Porto, Moutinho'yu Monaco'ya dediğim yöntemle sattı yoksa Sporting'e pay verecekti.
Hatırlıyorum onu abi. Ama Galatasaray kültürüne yakışmaz bu. Onu anlatmak istedim...
Porto, Moutinho'yu Monaco'ya dediğim yöntemle sattı yoksa Sporting'e pay verecekti.
ekonomi bu ve emin ol bunu herkes yapıyor.Hatırlıyorum onu abi. Ama Galatasaray kültürüne yakışmaz bu. Onu anlatmak istedim...
Yalnız bizim transferler ile ilgili çok şaibe muhabbeti dönmeye başladı, bu tarz olayı irfancan da yaparsak çoğu türk takımı bize oyuncu vermez veya yüksek rakamlar çeker. yabancı takımları bilemem ama yerel lig takımlarıyla aramızı iyi tutmalıyız bence.
Okan'a katılıyorum gerçekten gerek yok.
Halil Dervişoğlu, KAP açıklaması geldi,görüşmeye başlandı diye. İnşAllah satın alma opsiyonu vardır, yoksa çok saçma olur. Haberler olmadığı yönünde ama Fatih hocanın böyle bir şeye müsade etmeyeceğini düşünerek opsiyon olacağını düşünüyorum.
İrfan Can bu takıma seviye atlatır.İrfan Can'a harcanan enerji başkalarına yönlendirilse daha iyi olur. Bizim Taylan'ı yedekleyecek ve orta sahaya katı verecek oyunculara ihtiyacımız var.
Adamların vermeye niyeti yok ve verseler bile 10 milyon avro üzeri bonservis istiyorlar. Ben de olsam ben de vermem. Sezon sonu Avrupa Kupası var ve orası da bir pazar. İrfan Can muhtemelen ilk 11 oynayacak neden bugün satsınlar. Açıkça oyalama taktiği güdüyoyrlar ve zaman yok. 16 yabanı hakkın da var. Valentine'i yine Avrupa'da Belçika'ya falan kirala, mümkünse Etebo'dan kurtul ve orta sahaya oynayabilecek takviyeler yap.İrfan Can bu takıma seviye atlatır.
İrfan Can mı abartılıyor? Tamam oldu.
Ne istatistiği ya? Dalga mı geçiyorsunuz?Bakın lütfen oyun istatistiklerine sonra konuşun üzerine.