Belirtisiz temaslılar BT'ye girmez , kamuda pcr bile bu gruba yapılmıyor şu an, olası vakalarda bile akciğer tutulumunu düşündürecek belirtisi olanlar giriyor sadece(nefes darlığı gibi) , ya da resmi kılavuz öyle en azından,
Hamiltonun da mental açıdan Hunterdan farklı nitelikte sorunları olabileceğini daha önce yazmıştım tabi halen sadece spekülasyon sayılır bu. Süreç herkes için zor. Öte yandan sonuçta genç sağlıklı bir sporcu için ciddi bir sağlık sorunu olma olasılğı gerçekten düşük asıl daha anlaşılabilir korku sevdiklerine bulaştırma olabilir ama muhtemelen yalnız yaşıyordur.Ayrıca belki daha da önemlisi her anlamda kış henüz gelmedi. Şu aşamadaki sıkıntıyı tolere etmekte zorlanıyorsa ileride nasıl tolere edecek. Ayrıca derdini Twitter üzerinden dile getirmesi de ayrı bir sıkıntı ve profesyonellikten oldukça uzak. Sonradan da konuşmak istemiyorum tarzında bir twit daha atmış.O da biraz çocukca geldi. Özetle sonradan silmiş olsa da sezonun henüz başında ben bu işi kaldıramacağım diyen bir insanın gerçekten kaldıramama olasılğı var demektir, hem sezon ortasında takımı yalnız bırakabilir hem de sezon boyunca takımın psikolojini etkileyebilir, ve bu olasılığı analiz edip yol yakınken önlem almak gerekebilir.