Mirotic/Shengelia bir tik luks olmaz mi hatta belki birkac tik
Barcelona bütün tuşlara basmaya başladı saras ile o iş olmazMirotic/Shengelia bir tik luks olmaz mi hatta belki birkac tik
Bencede Saras o oyun anlayisiyla asla buyuyemez.Barcelona’nin getirmesi gereken koc kesinlikle Trinchieri bana gore.Barcelona bütün tuşlara basmaya başladı saras ile o iş olmaz
Mirotic/Shengelia bir tik luks olmaz mi hatta belki birkac tik
Saras oyuncuları kısıtlıyor hanga sayı atmıyordu mesela efes için Simon sonrası iyi olurdu uygun durumda olsaErgin Ataman'ları yok
Kazan zenit gibi garip kadrolar kuracaklar artık efes baya domine eder.vesely için barca geçen sezon bayağı zorlamıştı ama olmamıştı. fenerbahçe büyük ihtimalle de colo'yu da kaybeder. gelecek koça göre de çizdikleri yol belli olur.
Micic, Larkin , Pleiss, Dunston, Bobua, Simon , Petrusev, Anderson, Bryant, Moerman , Singleton. Yazıyorum yazıyorum toplayamıyorum. 28 olmuyor şu oyuncuların maaşları. Hadi ilk yarısına toplam 20M desen; yine kalan 5 oyuncunun toplamı 8 etmiyor. Ki ilk yarıdaki oyuncuların toplamı da 20 etmez diye düşünüyorum. Bilemedim...
Efes'te aynı parayı verecekmiş zaten.Larkine 3.5 önermiş Ülker
Efes'te aynı parayı verecekmiş zaten.
Ya bu konuda ben acikcasi biraz kendimize kusur buluyorum.Koskoca Galatasaray mi dunyada daha buyuk markadir yoksa Efes birasi mi ?Biz bütçemizi seneye en az 4 milyon euro yapalım diye dua ederken, başkaları tek oyuncuya nerdeyse bu parayı veriyor. Sonra da gel yarış bunlarla