İsinize bakin Euroleague yonetimi Bursaya elenen Partizandan,yillardir bir halt yiyemeyen Kizilyildizdan devam siz
Micic önemli bir rol olmadığı sürece NBA yapmak istemiyormuş. Clyburn'le de sözlü olarak bir anlaşma sağlanmış. Efes'de oynamak istiyormuş o da. Bunun dışında kalan oyuncuların seneye yüksek ihtimal takımda yer almayacağını söyledi İsmail. Sadece Pleiss kalacak büyük ihtimalle. Onu da zaten hep yazdım. Burada hangi akla hizmet yollanmak istedi onu da anlamadım Adam kariyer zirvesini yaşıyor zaten. Dün bizim maçta da örneğini gördük yine. Bambaşka bir oyuncuya evrildi.
Micic önemli bir rol olmadığı sürece NBA yapmak istemiyormuş. Clyburn'le de sözlü olarak bir anlaşma sağlanmış. Efes'de oynamak istiyormuş o da. Bunun dışında kalan oyuncuların seneye yüksek ihtimal takımda yer almayacağını söyledi İsmail. Sadece Pleiss kalacak büyük ihtimalle. Onu da zaten hep yazdım. Burada hangi akla hizmet yollanmak istedi onu da anlamadım Adam kariyer zirvesini yaşıyor zaten. Dün bizim maçta da örneğini gördük yine. Bambaşka bir oyuncuya evrildi.
Henry’i istiyorlarmis.SeversinMadrid kanatları atlet sağlam oyunculardan kuruyor ama oyunun beynini yönetecek bir oyun kurucu bulmadığı sürece hep bir eksik kalıyor.
Realin şu aşamada ihtiyacı olan guard ı tarif ediyorum; “nefes alsın yeter”İhtiyaçları olan tipte bir guard değil.
Milano’nun 2 hamlesi de tam nokta atisi.
Hamleler çok iyi her takım için. Fakat Okobo hamlesi yanında oynatan bir guard olmadıkça pek bir şey değiştirmeyecek gibi. Zaten Okobo da savruk ve konsantrasyonu çok inişli çıkışlı bir oyuncu.
Tobey hamlesi de biraz tuhaf Efes için. Zaten Pleiss varken, Dunston da emekliliğe gelmişken daha atlet bir siyahi tercih edilebilirdi.
En çok Vesely-Barça birlikteliğini bekliyorum merakla.
Dunston yerine Nebo ile anlastiklari soyleniyor.Bence Petrusev yerinedir. Çoğunlukla Pleiss'ı da dinlendirir. Dunston yerine atletik oyuncu da muhakkak alınacaktır. Motley olsaydı keşke ama olmadı. Bakalım oraya kimi alacaklar...