Efes Zizic ne alaka ya Cok sacma bir hamle olmus.Demek ki parayi Micic Larkin Clyburn’e gomdu bunlar.
Zizic in ucuza geldiğini sanmıyorum, en az 1.5 m vardır.Efes Zizic ne alaka ya Cok sacma bir hamle olmus.Demek ki parayi Micic Larkin Clyburn’e gomdu bunlar.
O zaman daha kotuZizic in ucuza geldiğini sanmıyorum, en az 1.5 m vardır.
Covid asilari daha cok kalp krizi vakalarina ilerleyen zamanlarda yol acacak. Dunya genelinde kalp krizi,kalp ritmi bozukluklari vakalari son 2 sene oncesine kadar % 160 artmis . Covid asisi asla olmadim,olmamda. Bu asilar kalbe karsi cidden etkisi oldugunu dusunuyorum. Asi ureticilerinin zaten asinin arkasinda durmadiklarindan belli. O yuzden Laso gibi bir coachun basketbol icin yapacagi cok sey var ve bir an once umarim iyilesir.Laso hocam enfarktüs geçirmiş maalesef
Covid asilari daha cok kalp krizi vakalarina ilerleyen zamanlarda yol acacak. Dunya genelinde kalp krizi,kalp ritmi bozukluklari vakalari son 2 sene oncesine kadar % 160 artmis . Covid asisi asla olmadim,olmamda. Bu asilar kalbe karsi cidden etkisi oldugunu dusunuyorum. Asi ureticilerinin zaten asinin arkasinda durmadiklarindan belli. O yuzden Laso gibi bir coachun basketbol icin yapacagi cok sey var ve bir an once umarim iyilesir.
Aslinda bu yaziya cevap vermeyecektim. Hem uslup,hemde karsisindaki insani tanimadan betimlemeler..neyse. soyleyecegim su,geçen sene covid asisi olan bir ofis calisani kalp krizi geçirdi, apartmandaki komsulardan biri ise ilk doz aşıdan yaklaşık 2 hafta sonra kalp çarpıntısı nedeniyle 2 ayrı doktora gitti, holter ve daha sonrasında event recorder adlı bir cihaz ile 1 hafta takip edildi, sonuçları çıktı, stres kaynaklı çarpıntı olabilir demislerdi. kesin bir bağlantı var asiyla var veya yok ama bu tarz çok sayıda şikayet olduğunu da belli. Herkesin dusuncesi farkli. Bilim adamlarinin aciklamalarinida goruyorum,okuyorum her bir cok dilde. Ozun sozu , Ben asiya karsiyim,olmam ve bu asi-kalp krizi / carpinti baglantilarina inanirim. Haydi iyi gunler!Spor başta sosyal konularda desteksiz atışların bilime sökmez! Bir iddian olacaksa önce o yönde bilimsel bir araştırman olur. Sıradan vatandaş olarak her konuda atıp tutabilirsin ama bilimde asla. Sosyal medyadaki desteksiz yalanları burada kullanıp burayı kirletemezsin! Bilimde yapılan bir deneyde bile neden sonuç ilişkisi kurulurken acaba tek neden bu mu bunu etkileyen başka sebepleri var da biz mi göremedik diye kılı kırk yararak düşünülür. Kurduğun neden de sorgulanır sanrılar üzerinden oluşturduğun önyargılı neden-sonuç ilişkisi de. Farklı düşünmek eleştirmek bu değil bunlar sadece safsata ve inkar!
Ayrıca, covid nedeniyle başta kalp, akciğer,böbrek olmak üzere bir çok organın hastalığı hafif geçirse de virüsün bu organlara taşınmasıyla kalp kasında,zarında sorunlar ortaya çıkarıp kalp ritmi bozuklukları ve hatta kalp krizine eğilimi artabiliyor. Yani sözün özü önümüzdeki yıllarda covid sonrası uzun dönem hastalıklarını çok göreceğiz buna kalp hastalıkları da dahil. Senin gibi cehaleti kendisine gölge etmiş kişiler de aşıyla ilişki kuracaklar ellerinden hiçbir bilimsel geçerliliği olmayan veriler üzerinden ya da birkaç kötü örneği milyonlarca insana uyarlayarak. Elbetteki her ilacın olduğu gibi aşıların da yan etkileri vardır ama faydası düşünülünce milyonda birlerle açıklanabilecek yan etkilerin hiçbir önemi yoktur!
Aslinda bu yaziya cevap vermeyecektim. Hem uslup,hemde karsisindaki insani tanimadan betimlemeler..neyse. soyleyecegim su,geçen sene covid asisi olan bir ofis calisani kalp krizi geçirdi, apartmandaki komsulardan biri ise ilk doz aşıdan yaklaşık 2 hafta sonra kalp çarpıntısı nedeniyle 2 ayrı doktora gitti, holter ve daha sonrasında event recorder adlı bir cihaz ile 1 hafta takip edildi, sonuçları çıktı, stres kaynaklı çarpıntı olabilir demislerdi. kesin bir bağlantı var asiyla var veya yok ama bu tarz çok sayıda şikayet olduğunu da belli. Herkesin dusuncesi farkli. Bilim adamlarinin aciklamalarinida goruyorum,okuyorum her bir cok dilde. Ozun sozu , Ben asiya karsiyim,olmam ve bu asi-kalp krizi / carpinti baglantilarina inanirim. Haydi iyi gunler!