Maalesef görünen o ki; bonservisle bir iki yerli transferi yapmak zorunda kalacağız, diğer türlü orta üstü bile bir yerli rotasyonu olmayacak, bir de onun üstüne Yiğit'in gitmesi eklendi. En olası gözüken Can Korkmaz ve Okben transferleri. Bobby Dixon ve Kenan'da aslında fena olmazlar rotasyonda.
Ekrem Hocanın bize nasıl bir basketbol oynatacağı, nasıl bir takım kurulacağından daha önemli bence. Hocanın başarılı olmasını yürekten istiyorum fakat geçtiğimiz sezon takımın başına geldikten sonra bir iki maç dışında maalesef iyi bir basketbol, iyi bir mücadele izleyemedik, bu da yeni sezon için soru işaretleri oluşturdu. Ekrem Hocanın bizde yeri her zaman ayrı olacaktır, dolayısıyla Hocanın gelişine sevinenlerdenim. Açıkçası benim beklediğim iyi oyundan ziyade takımın kalan maçlarda daha iyi mücadele etmesiydi ama Hoca bunu tam başaramadı. Evet; problemli, defosu çok olan bir kadro aldı hepimizin bildiği, sağolsun ligde tutmayı da başardı fakat Ekrem Hocayla birlikte daha iyiye gideceğini düşündüğümüz takımın oyun kurgusu, mücadelesi beklentinin uzağında kaldı maalesef.
Hoca kendi kuracağı takımla daha başarılı olacaktır diye umuyorum ve kesinlikle o zor süreçte takımı alarak şu yeni dönemde takımın başında kalmayı da hakketti bence. Bir B planı da yaparak sezona Ekrem Hoca ile başlamak en doğrusu. Bir de; umarim Başkan verdiği sözleri tutar, iyi bir yapılanmayla, doğru hedeflere göre bir takım oluşturur yoksa yine zor bir yıl olur bizim için.