Transferi önceden bilmenin ne gibi bir faydası var ben anlamadım ya da bitmemiş transferi ilk ben yazdım demenin mantığı nedir. Keşke tek derdimiz bu olsa.
Yabancı transferlerine başlamamız ile yerli transferini askıya aldığımızı ve arta kalan bütçeye göre hareket edeceğimizi düşündüm.
Okben transferi ki imza dışında bütün prosedürlerde anlaşılmış gibi görünüyor, beni yanılttı. Açıkçası şu kısır yerli rotasyonuna hava katacak bir yerli oyuncuyu kadromuza katmaya bu kadar yakın olduğumuz için yanıldığıma sevindim.
Transferde geç kalmamıza rağmen Okben, Ege, Rıdvan ve Göksenin ile lig özelinde idare eder bir yerli rotasyonu oluştu gibi. Yabancı transferleri takımın tavanını belirleyecek. Topa yön verebilen skorer bir kısa ve fizikli bir 3 numara bulursak gelecek seneye dair umut veren beklentilere girebiliriz.
Bu arada Telekom, KSK ve Bahçeşehir hatta Bursa kaliteli kadrolar kurdular. Son 3-4 yılın en keyifli, kaliteli ligi olacakmış gibi. Açıkçası şu an ilk 4 bizim adımıza kolay görünmüyor
Telekom bunu istiyor mu acaba?Harrison haberi üzdü biraz. Şu Telekom ile birleşmeyi isteyen ve başaran başkan benim için en mübarek isim olacak.
Telekom bunu istiyor mu acaba?
Telekom bunu istiyor mu acaba?
Ne oldu ya? En son Nef ile yenilmez Armada olup zaferlere koşuyorduk. Yine Telekom birleşmesi vs gündeme gelmiş
bu arada şaka bir yana harrisonu tercih etmeyecek durumda olduğumuzu pek sanmıyorum.
Harrison 'ın mental sorunları mi? Oyun bilgisi kararları çoğu siyahi amerikalıdan iyidi bence. Bugün itibarıyla bizde uygun yer yoktu ama sebebin bu olduğunu da sanmıyorum telekom daha iyi teklif sunmuştur muhtemelen.