2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Sanırım adı hiç geçmeyen oyuncularla kadromuzu oluşturacağız. En azından yabancılar için bu böyle olacak gibi. Kravish de, Dee Bost da harfi bile geçmeyen oyunculardı. Demek ki güzel ve disiplinli bir çalışma yürütülüyor. Eskiden Tanju Çiçek vardı forumda, basketbol transferlerini hep ondan alırdık. O da gitti sanırım, yıllardır yok.

Adamın dediği bir transfer çıkmadı bu sezon. Genelde de hep aynı. Ne diyelim ki başka. Kimse Çağlar Torun sallıyor demiyor mesela çünkü adam doğru haber yapıyor. Piyasada alınabilecek kim varsa yazdı bize Eyüp Yıldız. Okben olsa bak gördünüz mü diyecek ama zaten Kenan ve Okben harici kimse yok ki piyasada.

Yok işte resmi siteden önce geçen senelerde haber verdim demiş. Zaten bütün transferler resmi siteden önce belli oluyor. Biz anlaştığımız oyuncuyu baya sonra açıklıyoruz zaten. Sanki ilk o duyuruyor. Burada hepimiz neyin ne olduğunu görüyoruz ve gördüğümüz şeye göre yazıyoruz. Twitterda liseli gençler bir sürü duyumcu ile birlikte kendisini de takip ediyor işte. Onlara hitap etmeye devam etsin.

Arkamdan atıp tutmuşlar demiş sanki burada görebileceğini tahmin etmeyip yazıyoruz :) Görmesi için yazıyorum zaten eleştiri de yapamayacak mıyız ? Bu sezon herkesi yazdı bize herhangi biri tutmadı.İsmail Şenol’u mesela hiç sevmem spiker olarak ama haber konusunda eleştirmem burada veya Çağlar Torun için bir şey yazıyor muyuz ? Eyüp Yıldız’ı eskiden takip ederdim Twitter’da ama o zamanlar güvenilir bir kaynaktı gerçekten.Şu an kendisine asla yalancı demek gibi bir terbiyesizlik yapmıyorum ama belli ki kaynakları çok doğru haberler sızdıramıyorlar.Buna dikkat etse yeterli.Kendisini de severim ayrıca.Gs Basketbol’u için çırpınan az sayıdaki insandan biri.

Bizim de derdimiz bu oldu. Kim önce haber vermiş, kim sonra söylemiş önemli değil. İsteyen istediğine inanır, günün sonunda alınacak oyuncu sayısı belli. Önce bilmek benim için önemli değil. Sadece bir sürü isim söylenip taraftar beklenti içine girince sinirleniyorum bu kişilere.

İlk EY söyledi ama o direkt 2 yıllık dedi 1+1 olduğunu KÖ söyledi ama hepsinden 1 yıl kadar önce resmi site söylemişti. Bence sayın Yıldızın bu sene en azından bir kaynağı doğru bilgiler veriyor

Benim hatirladigim ilk sonu bilmem Motum Aksam üstü ayni saatlerde 2 3 kisi tarafindan söylendi.
İsler gecen sene farkli idi resmi site aciklamadan 10 12 saat önce servis ediliyordu sonra resmi aciklama geliyordu.

Bu sene işler farkli yürüyor, degilyaprak ağac kipirdamiyor gibi gelen iki transferde iyi olmasina karsin Baskidan dolayi aciklandi.

Son düzenleme: