2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Şubeden son haberler:
-Murat Ozyer, alt yapı işi olmamış.
- Okben bitmek üzere
- Kenan Sipahi'den vazgeçilmis
- Sadık Emin Kabaca için pazarliklar devam ediyor.(Büyük bir bonservis var yazik)
- Melo Trimbe için temaslar devam ediyor. Alternatifi TR'de oynamış başka bir isim.
- 3 numara için 2 aday var.
- Motum konusu hala tam net değil. Onun durumuna göre 4 numara transferi yapılacak.
via eyüp yıldız mı

Şubeden son haberler:
-Murat Ozyer, alt yapı işi olmamış.
- Okben bitmek üzere
- Kenan Sipahi'den vazgeçilmis
- Sadık Emin Kabaca için pazarliklar devam ediyor.(Büyük bir bonservis var yazik)
- Melo Trimbe için temaslar devam ediyor. Alternatifi TR'de oynamış başka bir isim.
- 3 numara için 2 aday var.
- Motum konusu hala tam net değil. Onun durumuna göre 4 numara transferi yapılacak.

Adamın hiçbir dediği çıkmadı. 2 yabancı transferimizden de haberi olmadı. Yine ortaya atılan isimlerden kendince sallamasyon yapmış. İlla biri de tutacak ama inanmayın şu adama.

Eyüp Yildiz dediyse dediklerinin Hic biri olmaz.
Bugune kadar kaynaklarimdan aldim dedigi haberlerin 1 tanesi cikmadi.

Gedson olmaz gelmez dedi geldi.

Gazete haberlerini süsleyip bize geri anlatiyor kaynaklari gazete yani

Bence her türlü ligi ilk 4 de bitiririz gibi geliyor avrupa için ortalama tahminim son 8 e kalmamız gibi görünüyor iyi giderse finale kadar da gidebiliriz benim fikrim bu yönde

Bence her türlü ligi ilk 4 de bitiririz gibi geliyor avrupa için ortalama tahminim son 8 e kalmamız gibi görünüyor iyi giderse finale kadar da gidebiliriz benim fikrim bu yönde
Keske sizinle aynı fikirde olabilseydim...efes-fb-kafkaf-telekom bizden çok üstün kadrolar kurdular....Ozellikle Karşıyaka'yı imrenerek takip ediyorum...Az bir bütçe ile efsane kadro kurdular...Bu saydığım 4 takım haricindeki takımlara da an itibariyle kadro olarak maalesef ustunlugumuz yok...insallah yeni transferler durumu değiştirir...saygılarımla

Türk Telekom ve Bahçeşehir bütçelerine ve kadrolarına malesef yeteneksiz 2 koçu ile yazık ediyorlar. Malesef bu ısrarlarından da 2 3 senedir vazgeçmiyorlar...

Gelecek 3 numara da önemli ama Motum kalıyor ise ve yerli 4 Emir olacaksa, gerçi mert de olsa durum çok değişmez, altı yabancıdan bir tanesi 4,5 falan değil en fazla 4,25 olmalı yani belki 5 numarada da süre alabilecek 4 numara olmalı bütçe izin veriyorsa Motumu 6. Yabancı yapabilecek bir oyuncu olsa ayrıca iyi olur. 5 numara yedeği Ege en azından ortalama bir katkı verecektir ayrıca menejere zinhar başka pozisyonda oynayamayacağız demedi isek Emir 5 numara da oynayabilir mevcut hali ile iki pozisyon arasında sıkışıp herhangi biri olamamış oyuncu grubunda.
Emir için bekleme olayının mantığını anlamış değilm rakamda anlaşamadığın oyuncu olsa beklemenin bir mantığı var oyuncunun istediği rakamı kimsenin vermeyeceğini düşünürsün eninde sonunda oyuncu bir yere imza atacağı için de senin verdiğin rakama düşeceğine inanırsın beklersin ama mevcut durumda hele menejerle kanlı bıçaklı olmuşken BJK kimseye satmayada bilir ki Mert Celep bir takımla anlaşınca, Daçkanın da yerli 4 numara açığı var, kalan takım Emire iyce mecbur olacak. Yani zaten ipler BJK nin elinde zamanla elleri daha ds güçlecek gibi bu ısrar ve beklemek neden neye güveniyoruz anlamış değilim

Sadık 'a bonservis ödeyene kadar Motum'un çıkışını ödemek daha akilci geliyor yine çorba bir takım yapacaklar. Seneye Sadık 'ın çevresini doldurabileceğiz sanki. Nedir bu Motum sevdası anlamıyorum. Rakiplere sürekli 2.hücum şansı vermekten ribaundlarda ezilmekten bıkmadınız mı Motum u bir ara 3 gibi de denedik, olmadı. Motum'dan Whittington çıkmadı. Whittington Motum'dan daha iyi 3 oynuyordu. Hayes de zaman zaman öyle oynadı avantaj sağladık Motum 3 te de 4 te de sıkıntı. Karvish tarzı uzunla anlaştıysan Motum niye? Elano ve Motum kombini zor oyuncular, geniş rotasyonda rol oyuncusu olur ama bize kullanışsız.

Son düzenleme:
Yabancı transferine başladığımıza bakacak olursak yerli transferini Sadık dışında tamamladığımızı düşünüyorum. Okben'i alacak olsaydık şimdiye kadar alırdık.

Belki yabancı transferini noktaladığımızda elde para kalırsa ve o gün Okben de bir yere gitmemiş olursa gündeme gelir

Harrison'ın Oly ile devam edip etmeyeceği belli mi 1+1 idi anlaşması sanırım
Değil henüz diye biliyorum.

Okben konusunda da ilk tercih değildi muhtemelen Rıdvan Göksenin Canberk varken guard olmayan kısa bir yerli daha almanın anlamı yok. Ancak Sipahi olmuyorsa pg yi 2 yabancıyla geçip Okben ve bir yabancı 3/4 alınabilir. Motum 'a yine yer kalmıyor bu durumda. Motum kalırsa drive edemeyen 5 oyuncuyla şişer kadro. Savunma da ha keza.

Doğru karar yanlış karar bilemiyorum ama bana sanki oyunu da yönlendirebilen bir oyuncu alınacak gibi geliyor oraya da ilgilendiğimiz 3 numaralardan ismi düşen olmadı değil mi hiç?

Harrison çok iyi oyuncu ve bizde fiilen yardımcı pg olarak oynadı Webster ve Klobucar nedeniyle ama o zaman bile zorlaniyorduk pg pozisyonunda, ki elimizde Can Korkmaz da vardı. Eray'dan ümitli olsak da Bost'un yanına bir pg alınmalı. Erman Kunter döneminde Renfroe tek başına yeterli gelmemiş yanına bir pg daha almıştık, Ertuğrul hoca da Roberson 'ı getirmişti.

Bost + pg + Harrison da da 3 numara boş kalıp kanat ve ön taraf şişecek. Harrison 3 değil en fazla kanat oynar. Kenan Sipahi gelirse o zaman işler değişir. Kenan Sipahi ve Harrison gelecekse de madem paran vardı neden baştan by kadar oyuncu kaçtı diye sorulur. Yerli 4 numara bulmak öncelik olmalı oysa ki