Blackshear'in takımı oyuncunun Jarusalem'e transferine izin vermemiş. Oyuncu bize yakınmış Kaynak İsrail basını
Haklısınız, vıdeosunu izlediğimde benim de aklıma hemen Chuck Davis geldibana daha çok eski oyuncumuz Chuck Davisi anımsattı
Kesinlikle katılıyorum. Avrupa sahnesinde 5 yabancı az kalır. 6 yabancı daha çok tercih şansı verir takima. NBA yaz ligi bitmiş. Eğer para yoksa oradan oyuncu almak lazım bence. Ama öyle yada böyle 5 yabancı lazım. Mesela Allah korusun birisi sakatlansa ne yapacaksın ? İşini garantiye alman lazım.Ben sezona mutlaka 6. yabancı ile başlamak gerek diyorum. Lig ve BCL yorucu oluyor. BCL'de başarıyı daha çok önemsiyorum. Olabildiğince en avantajlı eşleşmeler için erkenden diş göstermek gerek. Gruptan bi şekil çıkıp, güçlü bir takıma denk geldiğimizde apar topar oyuncu aramaktansa sezon başından bakmak lazım bence oyuncu.
Kesinlikle katılıyorum. Avrupa sahnesinde 5 yabancı az kalır. 6 yabancı daha çok tercih şansı verir takima. NBA yaz ligi bitmiş. Eğer para yoksa oradan oyuncu almak lazım bence. Ama öyle yada böyle 5 yabancı lazım. Mesela Allah korusun birisi sakatlansa ne yapacaksın ? İşini garantiye alman lazım.
Ben iyi oyuncu olduğunu ama yanlış transfer olduğunu düşünüyorum, takım kimyasına uymayacağını düşünüyorum, Melo'yu alıyorsan onun üzerine takım kurmalısın, yanına top yönlendirici yerine topu daha az yere vuran ama bitiriciler almak daha mantıklıydı, Arroyo varsa yanına Marko alırsın, Micov alırsın, Gordon, Malik hatta Erceg alırsın, etrafını ona uygun isimlerle süslersin Melo Arroyo değil tabi ki ama mantık aynı, takımın hem skoreri hem yaratıcısı olacak, yanına bir yaratıcı skorer daha almak yerine, bitirici, nokta şutör, ön alan savunması yüksek, atletik vs gibi özellikte adamlar aramak daha faydalı olacaktır, piyasa da yüzlerce isim var hangi takımlara kimler düşer kimler, yukarda verdiğim KSK örneğindeki gibi Dixon'ın etrafına Strawberry, Diebler Gabriel, Palacios gibi isimler bulursan kadro mühendisliğin başarılı olur şampiyon bile olursun, Boby Dixon varken birde Malik Dixon almak gibi bir şey bu benim gözümde, başarılı olsunlar bende istiyorum ama birbirlerinin bahçesine girecekler hep oysaki Melo'nun bahçesine bekçilik yapacak bir isim çok daha faydalı olurdu. Jamont Jamon Gordon'lar gibi isim bakılması doğru tercih olurdu.Dee Bost'un bu kadar hazmedilememesi neden? Sanki son Eurocup şampiyonunun 1 numarasını değil de Hakan Demirel'i aldık.
Hocam eyvallah ama buna da katılmıyorum. Çünkü seninde dediğin gibi Melo, Arroyo ya da Bobby tarzında bir oyuncu değil. Yani 4-5 asist bandında gezebilir ama öyle takımı alsın set oynatsın, tempoyu ayarlasın, uzunları beslesin bunları tek başına onun sırtına yüklersen geçen sene Macon da olduğu gibi sezon ortası gönderecek yer ararız. Efes neden Larkin'i tek başına kullanmıyor ya da Micic'i? Yetmezmiş gibi yanına bir de Simon. Amaç savunmanın tek oyuncuya odaklanmasını engellemek.Ben iyi oyuncu olduğunu ama yanlış transfer olduğunu düşünüyorum, takım kimyasına uymayacağını düşünüyorum, Melo'yu alıyorsan onun üzerine takım kurmalısın, yanına top yönlendirici yerine topu daha az yere vuran ama bitiriciler almak daha mantıklıydı, Arroyo varsa yanına Marko alırsın, Micov alırsın, Gordon, Malik hatta Erceg alırsın, etrafını ona uygun isimlerle süslersin Melo Arroyo değil tabi ki ama mantık aynı, takımın hem skoreri hem yaratıcısı olacak, yanına bir yaratıcı skorer daha almak yerine, bitirici, nokta şutör, ön alan savunması yüksek, atletik vs gibi özellikte adamlar aramak daha faydalı olacaktır, piyasa da yüzlerce isim var hangi takımlara kimler düşer kimler, yukarda verdiğim KSK örneğindeki gibi Dixon'ın etrafına Strawberry, Diebler Gabriel, Palacios gibi isimler bulursan kadro mühendisliğin başarılı olur şampiyon bile olursun, Boby Dixon varken birde Malik Dixon almak gibi bir şey bu benim gözümde, başarılı olsunlar bende istiyorum ama birbirlerinin bahçesine girecekler hep oysaki Melo'nun bahçesine bekçilik yapacak bir isim çok daha faydalı olurdu. Jamont Jamon Gordon'lar gibi isim bakılması doğru tercih olurdu.