2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Akon Purcell çok iyi transfer. Zaten saha dışı sıkıntıları olmasa çoktan alınmıştı ya da iyi bir takıma gitmişti. Sonunda Ekrem hoca da ikna edilmiş. Umarım Melo ile birlikte çok iyi bir ikili oluşturacaklardır hücumda. Hayırlı olsun.

Butcenin ne kadar oldugunu bilmem...
Gayet güzel kadro kuruldu.

Tabiki 8 10m dolar bütcemiz yoksa defolarimiz olucak ama Hocanin bahanesi yok bu takim

TBL DE Ilk 4 CBL yine ilk 4 giricek potansiyelde.

Takım gerçekten ilginç ve heyecan verici bir hale büründü, gerçi ben geçen sene başında da heyecanlanmıştım kurulan kadroya :D

Yerli piyasasına biraz erken girebilseydik, gerçekten farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Ama bu sene için CL'de üst turları zorlayıp, TBL'de playoff'a girebilmemiz başarı sayılabilir.

Dee Bost - Eray
Melo - Okben - Rıdvan
Akoon - Göksenin - Canberk
Kerry - Sadık
Kravish - Ege

12 kişilik bir kadromuz var ve hepsi de süre alabilecek oyuncular. Geçen seneye göre hayli geniş bir kadromuz olmuş oldu. Kalite çok arttı diyemem açıkçası ki bence geçen sene sorun kalite değildi zaten ama Okben hamlesi yerli rotasyonu açısından önemliydi. Onun performansı da takımın yolunu direk çizecek bence.

Melo ve Akoon-Purcell heyecan verici eklemeler oldu. Yabancı oyuncu kadromuz fena değil ama geçen sene de bence kötü değildi. Önemli olan birbirlerine uyumlu olabilecekler mi. 6. yabancıyı bence mutlaka almalıyız ve bunu da 4 numaradan yana kullanmalıyız. Sadık'ı hepimiz 4 yazıyoruz ama orada çok istediğimizi alabileceğimizi sanmıyorum ondan.

Sonuç olarak geç başladık hamlelere ama geçiş sezonu olduğunu da düşünürsek bu sezonun gayet iyi kadro kuruldu. Yapılırsa sadece 1 ekleme daha yapılacak. Antrenmanlar da başladı. Bundan sonra iş koçta. Kendisi zor zamanda geldi ve oynatması gereken oyunu oynatıp takımı ligde tuttu. Şimdi de aklındakini oynatma sırası geldi. Kendisine ve takıma başarılar diliyorum yeni sezonda. Umuyorum güzel bir sezon olacak hepimiz için.

Son yıllarda aynı filmi seyretmekten sıkıldım. Bütçe küçüldü deniliyor ama her yıl aynı film tekrar ediyor. Sezon başı bir yığın çöp tranfer yapılıyor, bu tranferlerin çoğu da 2. lig seviyesindeki oyuncular. Sonra Kasım ayı geliyor, bir çoğu gönderiyor. Ocak ayında yeni bir çöp transfer furyası başlıyor, onların da Nisan 'ı göreni pek az oluyor. Nisan ayında alınan bir kaç isimle sezon tamamlanıyor. Bütçe düşük edebiyatı yapılan bir yerde gelip giden bunca çöp transfer her halde babalarının hayrına gelip gitmiyordur. Uzun lafın kısası elinizdeki imkan kısıtlı ise ki bence büyük bir kulübün böyle bir lüksü yok, hele ülkeye basketbolu getiren kulüpseniz hiç yok. Lakin ille de bütçemiz az diyorsanız sayısal loto kuponu doldurur gibi rastgele transfer yapmayacaksınız. Bu sezon için ise gerçekçi olmakta fayda var, işimiz Ertuğrul Erdoğan'ın ilk yılında olduğu gibi diğer takımların kötü oynamasına kaldı. Bunun dışında kasım ayı geldiğinde kurulan şu takımın pota altının yol geçer hanı gibi olacağı aşikar. Böyle bir takım hakkında teknik yorum yapıp kendimizi yorduğumuza değmez.

Son yıllarda aynı filmi seyretmekten sıkıldım. Bütçe küçüldü deniliyor ama her yıl aynı film tekrar ediyor. Sezon başı bir yığın çöp tranfer yapılıyor, bu tranferlerin çoğu da 2. lig seviyesindeki oyuncular. Sonra Kasım ayı geliyor, bir çoğu gönderiyor. Ocak ayında yeni bir çöp transfer furyası başlıyor, onların da Nisan 'ı göreni pek az oluyor. Nisan ayında alınan bir kaç isimle sezon tamamlanıyor. Bütçe düşük edebiyatı yapılan bir yerde gelip giden bunca çöp transfer her halde babalarının hayrına gelip gitmiyordur. Uzun lafın kısası elinizdeki imkan kısıtlı ise ki bence büyük bir kulübün böyle bir lüksü yok, hele ülkeye basketbolu getiren kulüpseniz hiç yok. Lakin ille de bütçemiz az diyorsanız sayısal loto kuponu doldurur gibi rastgele transfer yapmayacaksınız. Bu sezon için ise gerçekçi olmakta fayda var, işimiz Ertuğrul Erdoğan'ın ilk yılında olduğu gibi diğer takımların kötü oynamasına kaldı. Bunun dışında kasım ayı geldiğinde kurulan şu takımın pota altının yol geçer hanı gibi olacağı aşikar. Böyle bir takım hakkında teknik yorum yapıp kendimizi yorduğumuza değmez.
Hangi transferleri çöp buldun ve neden böyle düşünüyorsun? merak ettim doğrusu