DeVaughn Akoon-Purcell ? hobaaa
Bazen hislerim kuvvetlidirBence çok iyi bir yerden teklif gelmezse biz çökeceğiz Akoon’a.
Kesinlikle atlet bir 4.5 numara. Savunması da iyi olmalı.Ben 5 numara alacağımızı düşünüyorum.
Hangi transferleri çöp buldun ve neden böyle düşünüyorsun? merak ettim doğrusuSon yıllarda aynı filmi seyretmekten sıkıldım. Bütçe küçüldü deniliyor ama her yıl aynı film tekrar ediyor. Sezon başı bir yığın çöp tranfer yapılıyor, bu tranferlerin çoğu da 2. lig seviyesindeki oyuncular. Sonra Kasım ayı geliyor, bir çoğu gönderiyor. Ocak ayında yeni bir çöp transfer furyası başlıyor, onların da Nisan 'ı göreni pek az oluyor. Nisan ayında alınan bir kaç isimle sezon tamamlanıyor. Bütçe düşük edebiyatı yapılan bir yerde gelip giden bunca çöp transfer her halde babalarının hayrına gelip gitmiyordur. Uzun lafın kısası elinizdeki imkan kısıtlı ise ki bence büyük bir kulübün böyle bir lüksü yok, hele ülkeye basketbolu getiren kulüpseniz hiç yok. Lakin ille de bütçemiz az diyorsanız sayısal loto kuponu doldurur gibi rastgele transfer yapmayacaksınız. Bu sezon için ise gerçekçi olmakta fayda var, işimiz Ertuğrul Erdoğan'ın ilk yılında olduğu gibi diğer takımların kötü oynamasına kaldı. Bunun dışında kasım ayı geldiğinde kurulan şu takımın pota altının yol geçer hanı gibi olacağı aşikar. Böyle bir takım hakkında teknik yorum yapıp kendimizi yorduğumuza değmez.