E baba siz de 3-5 bir şey koysaydınız da önümüzü daha net görebilseydik. Kaç tane yerli oyuncu kaçtı gitti.
Bütçe 2yi geçmez demiştim. Bonservisler olmasa 2. Piyasa belli yani
Sen bilirsin basketbolda vergi olayı nedir? Futbolda ki gibi mi?
E baba siz de 3-5 bir şey koysaydınız da önümüzü daha net görebilseydik. Kaç tane yerli oyuncu kaçtı gitti.
Futbola yüzde yüzde 30 bildiğim kadarıyla basketbolda yüzde 20 olabilir diye düşünüyorumSen bilirsin basketbolda vergi olayı nedir? Futbolda ki gibi mi?
Sen bilirsin basketbolda vergi olayı nedir? Futbolda ki gibi mi?
O zaman kadronun herşey dahil maliyeti 3 milyon dolar gailba ilk sene için nef de ortamı görelim demiş olabilir mi yatırım öncesi sonuçta piyasa darılıyor şu an
O zaman kadronun herşey dahil maliyeti 3 milyon dolar gailba ilk sene için nef de ortamı görelim demiş olabilir mi yatırım öncesi sonuçta piyasa darılıyor şu an
Sıkıntı orada zaten hep söyledim. Bu zihniyetlerini gösteriyor. Elini cebine atma her şeyi sponsora yükle sonra yenilmez Armada vs. Geçiniz. Sponsorun koyduğu kadar koymadığın sürece en az, samimi değilsin. Bu bir samimiyet testidir elmas yönetimi için.E baba siz de 3-5 bir şey koysaydınız da önümüzü daha net görebilseydik. Kaç tane yerli oyuncu kaçtı gitti.
Sıkıntı orada zaten hep söyledim. Bu zihniyetlerini gösteriyor. Elini cebine atma her şeyi sponsora yükle sonra yenilmez Armada vs. Geçiniz. Sponsorun koyduğu kadar koymadığın sürece en az, samimi değilsin. Bu bir samimiyet testidir elmas yönetimi için.