Bütçe tabii çok önemli. Bahsedilen bütçe oyuncu bütçesi fakat anladığım kadarıyla sadece oyunculara para gitmeyecek, sanırım altyapı için önemli bir kaynak ayrılacak ki Nef en çok buna önem vermiş, tesislerin atıllığından ve yenilenme durumundan söz edildi, bunların hepsi önemli yatırımlar. Bu bağlamda ben kendi adıma bu sene özelinde çok yüksek bütçeler beklemiyorum, dediği gibi altyapının temeli atılsın, fiziki şartlar geliştirilsin, salon için SOMUT adımlar atılsın, 1 sene daha underdog takım olmayı kabul edebilirim.
Fakat; 1 yıl sonra bütçe, fiziki şartlar, yine aynı kalırsa, sene içi ödeme sorunu yaşanırsa, oyuncular kafasına göre çekip giderse ( hukuk kısmı bile önemli, geçen sene aileyi bahane gösteren gitti, öyle kontrat yapacaksın ki projeye inanmayan adam gelmeyecek ) bütün oyuncu grubu yine 0 dan kurulursa ( özellikle yabancılar ), Sadık,Eray,Canberk vs. çıkış gösterir ve atıyorum 100k kar elde etmek için satılırsa o zaman bu taraftar isyan eder.
Kendi adıma beklentim her sene üzerine koyan ciddi bir proje. Bir anda parlayıp saman alevi gibi sönmezsek; yatırımı kalıcı kılarsak; o zaman Euroleague bizi çağırır, bizim istememizden bağımsız.