parçalı forma çok güzel olmuş.
Bu sezon için demedim eurolige getirilen kısıtlamadan bahsettim 7 milyon bütçe istiyorlar girdiğimizde böyle bir bütçemiz olacaktır diye düşündüm8 milyon euro mu
Bu sezon için demedim eurolige getirilen kısıtlamadan bahsettim 7 milyon bütçe istiyorlar girdiğimizde böyle bir bütçemiz olacaktır diye düşündüm
Biz konuşuyor tartışıyoruz ama eurolig’de olmak gibi bir çaba olacağını pek sanmıyorum. Galatasaray’ın önümüzdeki 5 yıl içinde eurolig’de olabileceğine kendi adıma inanmıyorum.Valla görünüş bu yıl dahil 2 yıl daha BCL'deyiz gibi. Turgay Bey 3+2 anlaşmamız olduğunu +2'nin de BCL tarafından opsiyonlu olduğunu söylemişti. İş kapalı lige dönecek gibi görünüyor orta vadede buralara girebilir miyiz bilmiyorum. Anlaşmadan çıkış sorun değil de orta büyüklükte bir atılımla önce EC'de contender olmak gerekiyor Euroleague'de olmak için.
Micic'e NBA'den teklif vardı ama genelde 3. guard olarak istedikleri için kabul etmedi haliyle. Efes'ten 3/10,5 falan alıyor oralara CSKA çıksa da ben Micic'in oraya gideceğini sanmıyorum. Bugün Avrupa'ya gelecek her oyuncu direkt olarak Efes'te oynamak ister bence öncelikle. Barça'nın maaş bütçesi 20'nin üzerindedir muhtemelen 7-8 milyon euro bütçe demek oyuncu bütçesinin 5 milyon euro olması falan demek ki bu da Euroleague'in grup aşamasında ızdırap demek açıkçası o ızdırabı çekmeye gerek var mı emin değilim.
Bu iş ülkelerin o alanda yarattığı para ile ilgili bence efes ve fb sürekli katılımcı olmasalar belki takımımız olmayacak şampiyonlar ligi örnek seneye kimse olmayacak ülkemizden sadece eurocupa giden takım sayısının 2 olmasının nedeni sadece verilen para değil bence bsl ye yayıncı kuruluş bulunamayan ortamda çok şey bekliyoruz bence kulübümüzdenBiz konuşuyor tartışıyoruz ama eurolig’de olmak gibi bir çaba olacağını pek sanmıyorum. Galatasaray’ın önümüzdeki 5 yıl içinde eurolig’de olabileceğine kendi adıma inanmıyorum.
Harika olur bencede.Bobby direk 1. guard olursa da şaşırmam açıkçası yaşına rağmenYedek guard olarak yerli de olması açısından Bobby Dixon’ı alsak fena olmaz sanki