Yeni morarmış Vesely suratının hastasıyız. Çirkef zürafa!
Efes'ten nefret etmek bu foruma üye olan bir Galatasaraylı için doğal bir durum olmalı. En azından ben önce Galatasaray'ı sonra basketbolu bildim bileli Efes'ten nefret ederim.Efes zaten bir yerde seri yakalayıp en büyük favori olduğunu yine herkese gösterecek. efes bu sezon bir şey yapamaz diyenler geçmişten ders almayanlar veya efes nefreti olan kişiler
Sizin düşünceniz. ben türk basketbolunun lokomotif bir ekibinden nefret etmek yerine saygı duymayı ve avrupa maçlarında desteklemeyi seçiyorum. aynı şekilde tofaş, karşıyaka, telekom vb türk ekiplerini de avrupa'da kupa kazanması dilerim. fenerbahçe ve beşiktaş'tan nefret etmem ama desteklemem çünkü kitlesi galatasaray'a karşı her branşta saygısızlık yapan ekiplerdir.Efes'ten nefret etmek bu foruma üye olan bir Galatasaraylı için doğal bir durum olmalı. En azından ben önce Galatasaray'ı sonra basketbolu bildim bileli Efes'ten nefret ederim.
Efes de küstah bir camiadır, bize karşı saygılı olduklarına, dostça davrandıklarına falan hiç şahit olmadık. Geçtiğimiz sezon yarı final eşleşmesinde yaşananlar hafızalarda..Sizin düşünceniz. ben türk basketbolunun lokomotif bir ekibinden nefret etmek yerine saygı duymayı ve avrupa maçlarında desteklemeyi seçiyorum. aynı şekilde tofaş, karşıyaka, telekom vb türk ekiplerini de avrupa'da kupa kazanması dilerim. fenerbahçe ve beşiktaş'tan nefret etmem ama desteklemem çünkü kitlesi galatasaray'a karşı her branşta saygısızlık yapan ekiplerdir.
Rekabet halinde olduğumuz her rakiple sürtüşme olacaktır tabii. nefretlik boyutu olması için ciddi travmalar oluşması gerekiyor iki taraf arasında ki efesle bizim aramızda rekabet harici ciddi bir olay olduğunu görmedim ben. fenerbahçe'den, beşiktaş'tan nefret eden çok galatasaraylı vardır ama trabzona öyle kinli bir kitlemiz yoktur o kadar sürtüşmeye rağmen. çünkü travmatik bir geçmişimiz yok. kişisel olarak efes'ten nefret eden tabii olacaktır ama efes'ten nefret edenlerin büyük bölümü fenerbahçeliler oluyor göründüğü kadarıyla sosyal medyada.Efes de küstah bir camiadır, bize karşı saygılı olduklarına, dostça davrandıklarına falan hiç şahit olmadık. Geçtiğimiz sezon yarı final eşleşmesinde yaşananlar hafızalarda..
Sen Efes'ten nefret ediyorsun diye bu forumdaki herkesin nefret etmesinin doğal olması gerektiğini savunman gereksiz olmuş. Hadi fbjk desen anlarım da, kombine sahiplerinin yarısı Galatasaraylı olan bir kulüpten nefret etmen asıl ilginç olan. Emin ol, Galatasaray'a gönül verenler, taraf tutmak için değil, iyi basketbol oynayıp, Türkiye'yi temsil ettiği için Efes'in yanındalar.Efes'ten nefret etmek bu foruma üye olan bir Galatasaraylı için doğal bir durum olmalı. En azından ben önce Galatasaray'ı sonra basketbolu bildim bileli Efes'ten nefret ederim.
Arkada bir tane saksafon calan var bir de Tam Kasimpasa maci izler gibi hissediyorum o calgiciyi da duyuncaO kadar gaz yaptılar salon yine tiyatro gibi