son 24 saniye, 80-77 önde Real. Goss'tan çok cesur bir şut geldi. moladayiz. bakalım obra ne yapacak kalan 24 saniyede.
anlamadığını iddia ettiğin adam efes'i bile çalıştırmış bir basketbol koçu yahu) Erman Kunter'in ise zaten anlamama ihtimali yok hem koç, hem de üst düzey basketbolcuydu. Yani yorumculuklarını belki beğenmeyebilirsin ama basketboldan anlamadıklarını iddia etmek fazla iddialıBu arada soylemeden gecemeyecegim.S Sport’ta maclari anlatan Ugur Ozan ve Orkun Colakoglu gibi isimler son derece basarililar ama yanlarinda maclari yorumlayan Ahmet Caki ve Erman Kunter tam facia ya.Hele Ahmet Caki..Bir insan yillarini basketbola verip bu spordan bu kadar mi anlamaz ya ? Yigiter Ulug’u ayri tutuyorum bu ikisinden.Spormax doneminden beri begendigim bir yorumcudur kendisi.
Yahu abarttim herhalde ben de.Yani o kadar gerceklikten uzak yorumlar ve analizler yapiyor ki sanki hic basketboldan anlamiyormus gibi.Yorumculuklarini begenmedigimi acik acik ifade edebilmek icin mubalaga yaptim yani.Yoksa Ahmet Caki’nin Efes’e gelene kadar Tofas’ta yaptiklari da az buz isler degildi.Keza Erman Kunter’in oyunculuguna yetisemesem de ne kadar efsane bir basketbolcu oldugunu biliyorum ve hic kocluk yapmasa bile oyunculugu yeter.anlamadığını iddia ettiğin adam efes'i bile çalıştırmış bir basketbol koçu yahu) Erman Kunter'in ise zaten anlamama ihtimali yok hem koç, hem de üst düzey basketbolcuydu. Yani yorumculuklarını belki beğenmeyebilirsin ama basketboldan anlamadıklarını iddia etmek fazla iddialı