2022-2023 Euroleague

Real'in ceza alan oyuncuları Yabusele ve Deck.Bu oyuncular yabana atılacak adamlar değil.Fovori Real di zaten,sonuçta F4 yapacak gibiler. Zaten ilk iki maç Tavares olsa sonuç farklı olurdu.Partizan da bence elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, önemli olanda bu.

Alec Peters oyundayken Olympiakos gayet iyi basketbol oynuyorken ve skor olarak ondeyken Bartzokas ne zaman ki Vezenkov’a dondu Fb su an 6 sayi farkla one gecti.Tesaduf oldugunu sanmiyorum.

Alec Peters oyundayken Olympiakos gayet iyi basketbol oynuyorken ve skor olarak ondeyken Bartzokas ne zaman ki Vezenkov’a dondu Fb su an 6 sayi farkla one gecti.Tesaduf oldugunu sanmiyorum.
Bu yunan koçların mallığı geçici galiba Canan 3. çeyrekte iyi oynarken kenara geldi almadı bir daha. İtoudis de Calathes iyi oynarken kenarda unuttu zaten o ara taraftar tepki gösterdi. Yani sorun sadece bizim koçta değil gibi.

Bartzokas'ı çok seviyorum ama ilk kez sana hoca diyenin ben diyip saydiriyorum kendisine. umarım pire'de bitirir seriyi bir yol kazası yaşamaz

Fener oly deplasmandan ckarsa f4 beklediklerinden kolay gecebilir.

Olympiakos sene başından beri oyunla yükselen bir takımdı ve kendilerinden çok daha yüksek imkana sahip bir takıma karşı şu ana kadar yaptıkları bile takdire şayan. Oyuncuları yabancı da değil, nerdeyse yarısı ülkemizin başaltı takımlarından yolu geçen ve işin doğrusu bizim ligi bile öyle çok domine edemeyen adamlar. Vezenkov MVP sezonu da geçirse oyunu fizik üstünden oynamaktan kaçınan ve şutunun girmediği gün bu seviyede sırıtabilecek tarzda bir oyuncu. Fall dışında Euroleague'in 4-5 para babası takımında oynayabilecek oyuncuları var mı emin değilim. Fenerbahçe ise Wilbekin sakat diye Olympiakos'ta coşup NBA yapan önemli bir skoreri sezonun ortasında takımına getirebilecek bir camia. Bu seri biraz NBA'deki Memphis-Lakers eşleşmesi gibi oldu. Normal sezonda sıraları absürd de dursa bir takımın en azından tam kadro daha iyi takım olduğunu biliyorsun ama sahadaki esas süper yıldızların normal sezonu biraz şanssızlık, çokca laubalilikle geride bitiren takımda toplandığı idrak etmek çok zor değil.

Misal bu Bartzokas'ın elinde bugünkü Jasikevicius'un kadrosu olsa Barca'ya garanti şampiyonluk yazardım. Ama bazı koçlar bazı kadrolarla, bazı oyuncular da bazı sistemlerle çok uyuşmamış bu sene. O yüzden Play-off'a girerken de en önemli oyuncusunu yarı sezonda kaybetmiş ve tabii ki karşılıksız bütçesi olmadığı için yerini dolduramamış Zalgiris hariç herkesin şampiyonluk iddaası olduğu aşikardı. Şu an kalan 7'de en zayıf gözüken Maccabi dahil herkes bu sene şampiyonluğu göğüsleyebilir ama Bartzokas ve Obradovic'in ellerindeki malzemeyle tüm ezberlerinden ödün verip 2 tane müthiş takım ortaya çıkardıkları su götürmez.

Partizan'ın Madrid'i deplasmanda süpürüp sonra kendi evinde 2-2'ye gelen yerde; değil F4 , F8 bile kimse için kolay geçmez, geçmiyor da. Bu sezon son yıllardan çok çok farklı bir sezon. Zaten playoff dediğin, özellikle F4 dediğin şey neredeyse bu turnuva yapıldığından beri bambaşka bir mecra. Öyle olmasa Obra Fener'le en az 3 tane EL kupası kaldırırdı o bileği bükülemeyen oyun sistemiyle.
Nihayet yıllar sonra favori olmayan, merak edilen bir playofflar.

Önceki sezon şampiyonluk favorisi Efes'in Madrid'i ilk 2 maçta 20-30'lara yatırıp, sonra son maçın son saniyesinde seriyi kazanması gibi mi ? Hiç belli olmuyor bu olaylar. Zenit de Barça'yı elinden kaçırmıştı. Herkesi parçalayan Obra'nın gidip CSKA loserına kaybetmesi gibi Fener'in başındayken.