2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Atanasijevic yerine Hadrava geldi. Atanasijevic te maaş konusunda uzlaşma olmadı diye biliyorum. Holt ne oldu o konuda bilgim yok. Ahmet Tümer ve Osman Çağatay dan sonra yabancı orta olmaz diye düşünüyorum.

Cev'de ters İtalyan takımı olurdu muhtemelen fakat erkek basketboldaki Saporta Kupası-Koraç Kupası vari Eurocup-Basketbol Şampiyonlar Ligi dengesi Challenge'larda yokken üçüncü kupa dönemsel form tutma dışında pek bir anlam ifade etmiyor bende. Kupa kupadır, kazanalım şeklinde göremiyorum.
Kardeşim çok haklısın. Ancak erkek&bayan voleybolda, bu saatten sonra eurochallencede bile şampiyonluğa razıyım.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Sırp smaçör Nikola Mijailović ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Takımımız, 1989 doğumlu, 1.91 metre boyundaki tecrübeli oyuncuyu kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezonu Callipo Sport ekibinde tamamlayan oyuncu, voleybol kariyeride sırasıyla Partizan Termoelektro Beograd ekibinde başlamış, sırasıyla Prefaxis Menen, Ethnikos Alexandroupolis, Montpellier UC, Foinikas Syros ONEX, Tourcoing Lille Métropole, GFC Ajaccio Volley-Ball, Chaumont Volley-Ball 52 Haute-Marne, Trefl Gdańsk ve Rennes Volley 35 ekiplerinde forma giymişti.

Nikola Mijailović’e hoş geldin der, sarı kırmızılı forma altında başarılı bir yıl geçirmesini dileriz.

Kura çekimi yapılan mekansal bağlamın spordaki karşılığıyla katılacağımız kupalar hayli tutarlı gelişmiş. :)

MUZAFFER YÖNET GALATASARAY’A GERİ DÖNÜYOR!!

Geçtiğimiz sezonu Altekma’da geçiren pasör Muzaffer Yönet, yeni sezonda Galatasaray Hdi Sigorta’a geri dönüyor. Galatasaray’da geçirdiği 3 sezonun ardından 23/24 sezonunda da 1997 doğumlu pasörü Galatasaray’da izleyeceğiz!!

#İlkKezVolleyTurkeyDe

#VOLLEYTRANSFERS
#VolleyTurkeyNews

Kadın voleybolda Küba-Sırbistan derken son olarak soluğu Türkiye'de alan Vargas'la gelen sonuç ve sinerjinin üstüne erkek voleybol milli takımı tarihi fırsatı elinin tersiyle itti. Turnuvada yarı final işten değildi.

Umut Çakır'ın görece erken dönecek olması yegane olumlanabilecek taraf. Bununla birlikte yarınki Sırbistan-Çekya maçında Kujundzic ve Hadrava rakip olacak.

Ngapeth'in Halkbank'a transferine ilk andan değinilirken Kujundzic'in gelecek sezon bizde oynayacak olduğunu TRT'nin birisi voleybol gurusu iki spikerinden hiç duymadım. Halkbank'ın 2013-2014 kadrosunu topluca ciddi bir odaklanma dahilinde takip etmiştik kabul; bununla birlikte benzeri çabaları olsa da, bölüm bölüm izletseler de o seviyeye bir daha gelemediler. Bu noktayı motivasyona çevirir, sezonun son bölümünde Galatasaray'ın salon tribününe dair engin kitlesinin dönemsel dönüşüyle de gelecek yazlarda keyfe keder bir biçimde es geçilmeyiz umarım.