iLK 4 rakiplerimizden ARKAS, bütçe olarak ta bizden yüksek takımlar ama ben supriz ihtimalini düşünüyorum bu sene bizim icin...
Hocam Şampiyon olacağız diyorsun sonra geçen senenin finalisti ve bu sene yine ağır favori bu 2 takıma(biriyse şampiyonlar liginde kılpayı finalinden dönmüş) ezilmeyiz diyorsun bu nasıl çelişki....En azından ezilmeyeceğiz çok belli birde maç yaptıkça güven gelecek işlem tamam dır
bence O sene Bu sene
Mümkün değil şampiyon olmak. Halk ile Ziraat'in yanına yaklaşma şansımız yok.Ne demiştik Arkas maçı sezonu özetleyecek....
Bu sene sakatlık kaza bela olmazsa şampiyonuz inşallah
Tam olarak ben de böyle düşünüyorum aslında.Final ihtimali var ama Ziraat Bankkart ve Halkbank varken şampiyon olur muyuz pek ihtimal vermiyorum.
Ama takım geçen seneye göre çok çok iyi.
Üstad göreceksin bak takım oynaya oynaya açılacakHocam Şampiyon olacağız diyorsun sonra geçen senenin finalisti ve bu sene yine ağır favori bu 2 takıma(biriyse şampiyonlar liginden kılpayı finalinden dönmüş) ezilmeyiz diyorsun bu nasıl çelişki....
Forumda şampiyon olacağız deyince şampiyon olunuyorsa her branşa yazalım o zaman.İnanmayan foruma uğramamalı
her şey para değil biraz inanç
Klasik cahil kitle işte. Sonra maç kaybedince diyorlar ki bu takımın şampiyon olması lazımdı o istifa etsin bu gitsin. Bitmiyor bu kafa.Forumda şampiyon olacağız deyince şampiyon olunuyorsa her branşa yazalım o zaman.
Forumda şampiyon olacağız deyince şampiyon olunuyorsa her branşa yazalım o zaman.
Bayan basket için neden yazamıyorsun çünkü Fener'in çok iyi bir kadrosu var. Aynı Ziraat ve Halkbank'ta olduğu gibi. Bizim kadromuza şampiyon olabilir yazabilmek için bu iki kadronun olmaması gerekir.Mesela Bayan basket takımı için yaz bakalım şampiyon olabiliyor muyuz?
Kadro kötü ıkına sıkına maç kazanıyoruz
azcık mantıklı yazın lütfen
İyi kadroya şampiyon olacağız yazılır
Halkbank - Ziraat kadroları ile bizimkini isim, pozisyon ve özellkler olarak karşılaştırmanızı ve değerlendirmenizi bekliyorum. Tabi kimlerin oynadığını biliyorsanız!Mesela Bayan basket takımı için yaz bakalım şampiyon olabiliyor muyuz?
Kadro kötü ıkına sıkına maç kazanıyoruz
azcık mantıklı yazın lütfen
İyi kadroya şampiyon olacağız yazılır