2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Geçen seneye göre çok iyi bir kadro kurulmuş ama liberoda zayıf kalıyoruz gibi geldi bana. Halkbank ve Ziraat ligin iki iddialı takımı. Biz, Arkas ve FB ilk 4 için yarışacağız gibi görünüyor. Şampiyonluk hayal değil elbette ama kolayda değil. Mutlaka yönetimin takıma sahip çıkması lazım.

En azından ezilmeyeceğiz çok belli birde maç yaptıkça güven gelecek işlem tamam dır
bence O sene Bu sene
Hocam Şampiyon olacağız diyorsun sonra geçen senenin finalisti ve bu sene yine ağır favori bu 2 takıma(biriyse şampiyonlar liginde kılpayı finalinden dönmüş) ezilmeyiz diyorsun bu nasıl çelişki....

Son düzenleme:
Şampiyonluk hayali bu oyunculara da haksızlık olur Ziraat ve Halkbank lig seviyesinin çok üstünde hedef Kupa voley şampiyonluğu olabilir belki final tek maç üzerinden bir süpriz yapabiliriz ki oda çok düşük ihtimal ama 3 galibiyetli final maçında bu takımları yenmemiz çok zor 3. olmak şuan bu takıma yeter

bu sene beni tek heyecanlandıran amatör branşımız erkek voleybol !!
Emeği geçenlere teşekkür etmek lazım he bu kadar güzel takım kurulmuşken iyi bir libero ile güzel bir sezon ortası hamlesi yapıp voleybolda uzun yıllar sonra şampiyonluk getirmek hiçte zor değil bence ama takviye şart i!!!
Biraz daha sahip çıkıp bu hasreti dindirmeli yönetimimiz!
Kabul edelim ki amatör branşlarda yıllardır yerlerdeyiz

En başta ben yazmıştım şampiyon olabilecek tek amatör branşımız diye bunu yazma sebebim halkbank ve ziraat'ten güçlü olduğumuz için değil %1 bile olsa bi ihtimalimiz olduğu için yazdım. Erkek basket, kadın basket, kadın voleybol, kadın futbol hatta tsbasketbol takımımızın dahi şampiyon olma şansı yok. Su topu takımını saymıyorum. Ayrıca burada Galatasaray şampiyon olacak yazan insanlara cahil kitle denilmesi bence hoş değil.

Şampiyonluk ihtimalimize dair tartışmanın bütününü şu yönden olumluyorum. Sezonun ikircikli tarafı burada bütünüyle ortaya konulmuş oldu. Halkbank Sokolov ve Kovac'la şampiyonluk kaybetmişti diye hatırlıyorum söz gelimi. Keza Ziraat Bankkart'ta artık olmazı oldurmaya dair bir sınır görüldü, yaşlar da koşar adım gidiyor diye düşünüyorum. Voleybolun temasın yasak olduğu, bütünüyle bir ritm sporu olduğu ortamda taraftarlar için tribünde yaratılan farkın düzey itibariyle düşüklüğü can sıkıcı olsa da isimlere bakıldığında ekstrem duran tablolar beklenmedik nicelikle keza sıklıkla oluşabiliyor.

Hem itidalli hem de umutlu olmakta, iki bakış açısını birden muhafaza etmekte fayda var. :)

Lige baktığımızda ilk hafta sonrası 2 finalisti izledim ve evet belki kalite olarak bizden bir tık yukarıdalar ama yenilmeyecek takımlar değiller diye düşünmeye başladım bunda bizim kadromuzun da oyununda pay ver bence. Bu seneki favorim Kovac Halkbank'ı ama Ziraat sonuçta hep PLAY-OFF'ları daha iyi oynuyor bizde Arkas, febe ile ilk 4 için savaşırız ama sanırım ligde maliyet-fayda açısından en iyi takım kuruldu diyebiliriz.

Son düzenleme:
Mesela Bayan basket takımı için yaz bakalım şampiyon olabiliyor muyuz?
Kadro kötü ıkına sıkına maç kazanıyoruz
azcık mantıklı yazın lütfen

İyi kadroya şampiyon olacağız yazılır
Bayan basket için neden yazamıyorsun çünkü Fener'in çok iyi bir kadrosu var. Aynı Ziraat ve Halkbank'ta olduğu gibi. Bizim kadromuza şampiyon olabilir yazabilmek için bu iki kadronun olmaması gerekir.

Mesela Bayan basket takımı için yaz bakalım şampiyon olabiliyor muyuz?
Kadro kötü ıkına sıkına maç kazanıyoruz
azcık mantıklı yazın lütfen

İyi kadroya şampiyon olacağız yazılır
Halkbank - Ziraat kadroları ile bizimkini isim, pozisyon ve özellkler olarak karşılaştırmanızı ve değerlendirmenizi bekliyorum. Tabi kimlerin oynadığını biliyorsanız!