2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Gecenlerde fb icin ilk 4'e girerse basarili olur diyordum, ama simdiki dusuncem 5-10 arasi olacak gibi duruyor. Ali Baskan fb'yi birakma :) Seni seviyoruz:)
 
121213.PNG
Adam harbiden rahatsız ya arabistan 2. lig takımı ile sözleşme imzalamış. Konumu da İzmit-Kartepe olarak göstermiş. :D
 
Tadic'e yıllık 4.2 vermiş fb tabi ki de imza parası yok bakalım basında bizim oyunculara verdiğimiz maaşı eleştirenler buna ne diyecek.
 
Söyledikleri gibi Zaha ve Bissouma yaparlarsa bu sene işimiz çok daha zor olur. Özellikle Yves Bissouma için bizde devreye girmeli hatta almalıyız. Özellikle ŞL'de o tarz bir oyuncuya mutlak ihtiyacımız var. En kıskanacağım transferleri o olur.
 
Çok riskli transferler 37,34 yaşındaki adamlara büyük rakamlar. Büyük rakamların dışında yan parçaları hala çok zayıf.
 
Bartuğ elmaz fenere gidecekmiş
Profesyonel bir hayat ama Galatasaray alt yapısında çıkıp oldum kafasıyla Avrupa ya gidip çöp olan bir oyuncu sırf bizim alt yapı diye transfer ederler 😄
 
Sunu gozlemliyorum ki, bu sene bir seyler takimda patlayacak gibi duruyor. Mertens resmen futbolu kafasinda bitirmis, Erden Timur takildi bir Icardi'nin pesine gidiyor. Rehavet durumu herkesde var, nasil olsa fb looser bir sey olmaz biz nasil olsa sampiyon oluruz mantigi ile davranilirsa ilk turdan Zalgris bizi eler demedi diyim. Takimda henuz bir sey yok. Okan Buruk'ta inanilmaz bir rahatlik var,uzerinde buyuk bir kredi hissediyor...Gidisat su an icin iyi degil.
 
Bizim ligimiz 3 lü savunmayı kurtaracak bir lig değil. Çünkü ne hocalarımız böyle yetişti ne de oyuncularımız. 3 lü oynayan her hoca ve takım başarısız oldu. Fenerbahçe Perreira ve Dede ile, 2-3 yıl önce Malatya İrfan Buz ile, Nuri Şahin geçen sene başlangıcında Antalyaspor ile vs.sayılabilir.

Bu sezon bunu deneyen bence bu ligin en kötü 2 teknik direktörü Osman Özköylü ve Tolunay hocaydı. Osman hocanın takımı Pendikspor evinde Hatay'a 5-1 yenilirken, Ankaragücü de Kasımpaşa'ya 3-2 kaybetti.

Özellikle Osman hoca ile devam ederse Pendikspor ligte düşmenin en büyük favorisi olur. Onlarda acil hoca değişikliği şart.

Geçen sene takımın başına geçip 3lü savunma ile oynayıp takımını şampiyon yapan Hüseyin Eroğlu hoca yönetiminde Samsunspor'u çok merak ediyorum. Muhtemelen 3lü ile devam edeceklerdir. Bakalım neler yapacaklar.
 

Üst