#23 Kelsey Bone

Kelsey form tuttugunda ciddi katkı verecek potansiyele sahip fakat hersey üst üste geldi . Mantık basit . Casas'ı yollayıp Kelsey + Zellous yada o ayarda bir şutor getirilemez miydi ? Casas'ın yaptıgı savunmayı zorlasan deniz colakoglu ve ayşegül'de yapar . Bu kadar kısıtlı yeteneklere sahip bir oyuncunun yabanci diye transfer edilmesi fiyaskodur.
 
Eski haline dönmüş Kelsey bakalım ne zaman toparlanabilecek.. Kafası basketbolda fln değil gecenin 3-4'ünde twiitler atıyor..
 
Finalde rakip AGÜ olunca Ekrem hocanın özellikle deplasmanda kullanacağını düşünüyorum, pota altında güçlü olmak için. İç sahada Casas ve Duba'ya şans verecektir.
 
Geldiği sezondan bugüne gösterdiği gelişimle ne kadar çekiciyse, sergilediği tutum ile bir o kadar itici olmayı başardı ne yazık ki.

Parası ödenmeyen profesyonel oyuncunun gitmek en doğal hakkıdır ama tek giden sen isen o zaman bir kez daha düşünmeli. Büyük oyuncu olabilmenin ince çizgisi...
 
Dört sezon aralıksız ligimizde oynarsa yerli statüsüne geçebiliyor mu? Yaşı da henüz genç?..
 
Geldiği sezondan bugüne gösterdiği gelişimle ne kadar çekiciyse, sergilediği tutum ile bir o kadar itici olmayı başardı ne yazık ki.

Parası ödenmeyen profesyonel oyuncunun gitmek en doğal hakkıdır ama tek giden sen isen o zaman bir kez daha düşünmeli. Büyük oyuncu olabilmenin ince çizgisi...

Onur abi çok güzel özetlemiş, Sancho gibi Dubljevic gibi büyük isimlerin sabredip de gitmediği dönemde (ki Sancho daha önce de bu problemleri yaşadı) Kelsey'nin anında kaçması, üstüne geri geldikten sonra (ne kadar doğruysa) yaşadığı aşk problemini de hiç profesyonel olmayacak şekilde yansıtması maalesef ona olan sevgimi büyük oranda azalttı, Avrupa şampiyonluğundaki katkısından çok bu davranışı hafızalarda kalacak.. Shavonte gibi (yazar burada küfür yazmak ister ama forum kuralları) seviyesizlik ve basitlik yapmaz da kendinden nefret ettirmez umarım..

Yolu açık olsun..
 
Yalnız Euroleague şampiyonluğunun etkisini silebilmenin yolu 50 Galatasaraylıyı kılıçtan geçirmekten falan geçiyor, diğer türlü ne yaparsam yapayım da o dingin çizgiyi aşamıyorum. :)
Kelsey için yaz sonuna doğru bir şeyler yazmayı tasarlıyorum. Ekrem hoca bu kadar emek verdikten, yerine göre çoğu erkek basketbolcuyu kıskandıracak bir pivot fundementalı yarattıktan sonra bu kadar kolay vazgeçiyorsa bir düşünmek gerekiyor cidden.
 
Bu sene EL şampiyonu olamadıysak sebeplerinden biri de bu genç arkadaştır. Bu yüzden gitmesine Ekrem Hoca'nın kafayı takacağını sanmıyorum. FB ile EL eleme turu maçı oynarken maçtan 1 gün önce Ekrem Hocanın maça dair 2 çekincesi vardı: Hakemlerin sertliğe izin verip vermeyeceği ve Kelsey'nin manita stresini atlatıp atlatamayacağı :) F4'e giden biz olmuştuk o zaman. Neyse olan oldu çok dert etmiyorum. Benim yabancı politikamda olmazsa olmaz Sancho'dur sonra da Nuria! Nuria'yı hala insanların sevmemesini anlamış değilim. GS'ın Işıl sonrası aynı etkiyi yaratabilecek bulabileceği tek oyuncuydu Kelsey'e yolu açık olsun diyorum. Ne olursa olsun güzel anılar bıraktı :)
 

Üst