#33 Ender Arslan

İnşallah seneye daha iyi işler yapacaz diyo video da kelimeleri dikkatli kullandıgı dogru ama son cumlesi ile gidecekmiş izlenimi alamadim ben


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Arkadaşlar ben enderin galatasaraylı oldugunu biliyorum..
Buradan da ona bi lafim var; eğer ki sen o formayı giyeceksen kariyerinden bizi çıkart. Hiç oynamamış say, o hatayı yapmayacağini düşünüyorum ama eğerki 1 saniye bile aklından geçirdiysen hiç durma, git ve sende bizim seni sileceğimiz gibi o 3 seneyi sil.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam Fenerbahçeli'yse bile giderse bişey demem oynadığı dönem boyunca bi çirkefliğini görmedim her ne kadar oyunsal anlamda beni en çok çıldırtan oyunculardan olsa da zaman zaman da iyi katkı vermiştir Türk olduğundan takımda kalmasını isterim.Ha olur da Fener'e giderse bizi sattın muhabbetine girmemek lazım bence , oynadığı süre boyunca karakterli bi şekilde davrandı elinden geleni kapasitesi kadar yapmaya çalıştı.Giderse yolu açık olsun.Fener'den Engin'i Barış'ı alınca adamları sahiplenicez de rakibe gidince hemen dışlayacak mıyız , adam gibi adam olana her zaman saygı duymak lazım.
 
Ender Aslan fenerlidir.Ama bir oğlak burcu insanı herzaman görevini layıkıyla yapar.

O nedenle Galatasarayda elinden geleni yaptığına inanıyorum.

Eğer tuttuğu takımın formasınıda giymek isterse birşey de söyliyecek değilim.

Empati yapalım biraz....
 
Tarzını hiç sevmememe rağmen yerli piyasasındaki sayılı oyun kuruculardan biridir bence. Ayrıca seneye Nikolov'u oynatacaksak (inşallah), onun gelişiminde tecrübesi ile katkısı olacağına inanıyorum. Giderse arkasından konuşmam; doğruya doğru bir yamuğunu görmedim. Kalırsa sevinirim.
 
Ender Aslan fenerlidir.Ama bir oğlak burcu insanı herzaman görevini layıkıyla yapar.

O nedenle Galatasarayda elinden geleni yaptığına inanıyorum.

Eğer tuttuğu takımın formasınıda giymek isterse birşey de söyliyecek değilim.

Empati yapalım biraz....

Katılıyorum.

Şahsen taraftarlığımı duygu olarak sınırlarda yaşayan biriyimdir. Fakat Ender Arslan'ın Fenerbahçeli olduğunu bilmeme rağmen bize transfer olduğunda bunu hiç problem etmemiştim. Çünkü Ender kariyeri boyunca bir Volkan Demirel, Emre Belözoğlu veya Mirsad Türkcan karakterinde falan biri hiç olmadı, daima sahada işini yapan bir sporcu oldu. Galatasaray formasını giydiği süre boyunca da elinden gelenin en iyisini vermeye çalıştı, icabında Fenerbahçe'ye karşı üçlüğünü soktuktan sonra tribüne dönüp çoşkusunu bizle de paylaştı. Yıllar sonra Galatasaray basketboluna şampiyonluğu getiren takımın değerli bir parçası oldu.

Ender Arslan bu takımda kalsın isterim ben. İyi hisler beslemediğimiz o camiaya giderse de, taraftar olarak bir gıdım hakkımız varsa benden yana helal olsun.
 
Piyasada Kerem Tunçeri, Barış Ermiş, Mehmet Yağmur ve bilimum Türk guard boştayken Ender tercih ediliyorsa Ergin hocanın bir bildiği vardır.
 
Saha dışından bakıyorum olaya.Ender'in takım içinde bir duruşu var.Arkadaşlarıyla ilişkileri iyi.Arroyo başta olmak üzere çok iyi arkadaşlığı var.Ortama neşe katan oyunculardan biri.Sonuçta takım olmak birlik,beraberlik,dostluk işi.Gerek Ender gerek Cenk bizim takımla çok iyi kaynaştı.En önemlisi adamlar mutlu.Efes'te böyle bir ortamları yoktu.Bence bu rolü de es geçmemek lazım.Marko'yu seneye görürüm ben o Csk'da ne kadar mutlu olabilecek.Gerçi Csk'nın o koçla seneye başarılı olacağını düşünüyorum ama Marko ne kadar rol alacak göreceğiz
 
Hem Galatasarayimiz için hem de Ender için hayırlı olur umarım.

Ilk başta karşı çıkıyordum ama su anda yapılacak en iyi tercihti.
 
Banvit maçında 20 dakika süre alıp 14 sayı, 4 rebound, 2 asist ve 1 top çalma ile oynadı. :)


[video=youtube_share;MnqNusNgjpQ]http://youtu.be/MnqNusNgjpQ[/video]
 
Ender Arslan'ın süresi artmalı. Bana göre Arroyodan daha iyi bir oyuncu. Arroyo oyunu çok durduruyor. Zaten açık ara en iyi yerli PG
 
Ender Arroyo'dan daha iyi bir oyuncu mu??? Ne günlere kaldık vay bee.. 2-3 sezondur Carlos'un oynadığı dakikalarda Ender oynasaydı, rüyanızda görürdünüz lig şampiyonluğunu da, EL Top 8'i de.. tövbe est.
 
Düne kadar 20 sn top tutuyor başka işe yaramıyordu, şimdi TBL tarihinin en iyi 1 numarası Arroyo'dan iyi. Hiç ortamız yok, hep uçlardayız. Böyle idareciler layık bize.
 
Ender'in katıldığı bir program denk geldi geçenlerde. Sanırım NTVSpor'da idi. Futbola çok meraklıymış. Buraya kadar her şey normal. Ligde en beğendiği oyuncu Burak Yılmazmış. Zaten o bile farkında. Burak 0 yetenek. Hiçbir meziyeti yok top öldürmekten başka ama sorsan herkese inandırmış ''Abi ligin en iyi Türk forveti'' diye. Ender'de aynı şekilde. ''Abi ligin en iyi Türk PG'si'' Maalesef en iyi Türk olmaları iyi oyuncu oldukları anlamına gelmiyor. Biz böyle oyunculara değer vermeye devam ettikçe Türkiye'yi Haiti gibi birçok kişinin haritada bile gösteremeyeceği, bir tane bile oyuncusunu sayamayacağı takımların arkasında görürüz milli takım sıralamasında. Demek ki oyuncular da kandırmış yönetimler de kanmış. Geçen sene Maccabi'nin en çok kazananı 600bin alırken bizim Ender 700 alıyordu. Belki de daha fazla. Böyle kontrat alan basketbolcu ve futbolcular yatışa geçiyor. İstikrar yok. Eee böyle de olunca yorumlarda da istikrar olmuyor 20 attığı ilk maç en iyisi oluyor.
 
Düne kadar 20 sn top tutuyor başka işe yaramıyordu, şimdi TBL tarihinin en iyi 1 numarası Arroyo'dan iyi. Hiç ortamız yok, hep uçlardayız. Böyle idareciler layık bize.


Alperen burda TBL tarihinin en iyi 1 numarası Arroyo diyerek zaten Carlos'un hakkını veriyor.

Ve dediğine ben de katılıyorum son 3 maçtır Ender Arroyo'dan çok daha iyi ve formda. Arroyo Banvit maçının son 6 dakikasına kadar yaklaşık 160dk'dır berbat oynuyordu. Formsuzluk ötesi bir durumdu. Carlos'tan uzun zamandır görmediğimiz bir durumdu bu.

Ender de uzun zaman sonra hücumları yerinde kullanıp pas atmaya daha erken karar vererek bizi de epey şaşırtıyor:) Pozitif bakış açısı ve sinirlendiğinde bile tebessüm eder gibi surat ifadesi hoş:) Umarım takımdaki görevine aynı ciddiyette devam eder:))
 
Yarın Maccabi maçında Pocius iyi başlamazsa, Ender 30 dakikalara çıkacaktır. 30 dakika oynayan bir Ender ne kadar faydalı olur? :/ Çok zor maç olacak çok.
 

Üst