#4 Zoran Erceg

Bak Erceg,

Baby face bir adam değilsin. Yüzüme dirsek gelir güzelliğim bozulur felan diye düşünme. İnci tanesi dişlerim var kırılır diyorsan dişlik takarsın onuda hallederiz.

Yok ben zıplayamam ayak parmak tırnaklarım zedelenir diyorsan ona da tamam zıplamandan da vazgeçtik de bari en azından kolunu kaldır.

Bir de çok rica edicem şu kıçını rakibe daya box out ta senden olsun artık be birader. Maç öncesi eye of the tiger mı dinletirler sana ne yaparlar da azcık be gaza gel arkadaş cidden can sıkıyor artık
 
Bilerek böyle oynadığını düşünüyorum. %20 ile oynuyor, derdi paramı nedir bilmiyorum ama isterse savunmada yapar çılgın üçlüklerde atar. Ne kadar para o kadar köfte hesabı yapıyor bence.
 
Dün maçı salonda izledim; bir adam hiçmi savunma yapmaz ? Ribant'a hiçmi caydırıcı girmez ? Daha öncede söyledim erceğ bildigin rol oyuncusu, kenardan gelin 10 dakika falan süre alıp bir kaç şut atması lazım.
 
Bilerek böyle oynadığını düşünüyorum. %20 ile oynuyor, derdi paramı nedir bilmiyorum ama isterse savunmada yapar çılgın üçlüklerde atar. Ne kadar para o kadar köfte hesabı yapıyor bence.

Böyle bir senaryo mümkün mü, evet. Peki bu durumda esas suçlu kim, yine yönetim.

Gerçi sağlık raporlarına bakıyorum sakat sakat oynuyor bayadır. Ama yine Ocak öncesi ile Ocak sonrası arası dağlar kadar fark var (içerideki Maccabi maçı hariç) Bazı maçlar coşuyor, çoğunlukla çıldırtıyor 2 aydır.

Hakikatten çok kötü bu aralar, ribaund bile çekemiyor.
 
Adamın tek meziyeti şutu.
Onu da yapamayınca çekilmiyor.
Seneye olmasın kesinlikle.
Onun aldığı paraya sağlam bir 4 numara ile Arroyo'ya yardımcı bir guard alınabilir rahatlıkla.
 
Bugüne kadar hep eleştirdim kendisini ve bugün geldiğinden beri en iyi maçını oynadı bence, hem hırs olarak üst düzeydeydi, hem konsantreydi hem de savunmada iyi işler yapmaya çalıştı, hücumu zaten bildiğimiz gibi, helal sana aslan parçası umarım böyle devam edersin.
 
Dikkat ettiğim bir nokta var.
Ne zaman savunmada olsa o gün hücumda çok daha iyi oynuyor.
Böyle mücadele etsin ve savaşsın bize yeter.
 
Bizden daha üst düzey takımlarında oynayamaz. He biz de kadroda tutmalımıyız, oda tartışılabilecek bir konu. Savunmacı bir 4 numara takımı daha farklı yerlere taşıyabilir. Ergin Ataman kalırsa Erceg i tutar. Ergin hoca kalır mı, bilinmez...
 
Sporcu olmak garip. Önce takım için olmazsa olmazsın fazla değil 1 ay sonra ''defolsun gitsin'' mertebesine ulaşabiliyorsun. Erceg bunun güzel bir örneği. Tam tersi durumu görmek için de Nurnia Martinez başlığına bakmak yeterli.. Kendisi hücum gücü çok yüksek ama savunması da bir o kadar düşük önemli bir oyuncu. Formsuz dönemlerinde bizim gibi dar rotasyonlu ve orta seviyeli takımlar için bu çok büyük bir handikap olabiliyor. Şu an bu dönemi yaşıyoruz. Tekrar atmaya başladığında buralarda çiçekler açmaya başlar.
Çiçekler açtı :)Dün sahada mükemmel bir erceg vardı. Mücadeleden, temastan kesinlikle kaçmayan bir oyun ortaya koydu.
 

Üst