[MEDIA=youtube]nhi1oVvmw8I[/MEDIA]

6. Maç Biletleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş yerinden bir arkadaşımın bir adet fazla bileti var. Almak isteyen numarasını yazsın irtibata geçmelerini sağlayacağım.

Arkadaslar, bileti olmayanlar veya fazla bilete ihtiyaci olanlar mutlaka salona gitsinler. Macin baslama saatine yakin karaborsacilar 40-50 degil 10-20 isterler, cift turnike yapilir ve bunun gibi yontemlerle iceriye girilebilir. Eger kapilarda cok insan yigilirsa, macin baslama saatinde oradaki insanlarin tepkileriyle kapilar acilabilir ve aradan girebilirsiniz.

Kisacasi cikmadik candan umut kesilmez, yeter ki imkanlari zorlayin. O salonda illa ki 12000 kisiden fazlasi olacak zaten.

Arkadaşlar bilmiyorum kimse kaldı mı ama 1 adet bilet var ihtiyacı olan ; 0535 248 83 31 numaralı telefonu arasın. Arkadaşım saat 7 de salonda olacak.

Başlık kapanmadan 2 konuda teşekkür etmek istiyorum,

1- Biletler bitmişken, kimse yasal bilet bulamazken 10 kişiye hediye bilet dağıttığınız. Çekilişte bana çıkmadı ama 10 kişi 10 kişidir. Canı gönülden teşekkürler.

2- Bilet bulamayınca, karaborsaya karşı bir insan olarak maçı televizyondan izlemeyi düşünürken burda okuduğum bir yazıyla fikrimi değiştirdim. Nihayetinde salona ulaştım.
Maç başladı, ilk çeyrek-ikinci çeyrek-devre arası-üçüncü çeyrek derken bir çocuk çıkageldi elinde biletle. Onu ikna edip turnikeden birlikte girmeyi denedik ve başardıkta. üçüncü çeyrek sonunu ve dördüncü çeyreği izleyebildim böylelikle. "Bilet bulamayanlar ümidi kesmesinler, salon önünde bekleyin birşekilde içeri girebilirsiniz." tam böyle olmasada buna benzer bir cümleydi sanırım okuduğum yazı. Sayenizde maçın son kısmını izleyebildim. Teşekkür ederim.

(kaderde Abdi İpekçi'ye kadar gidipte maçı salonun karşısındaki yolda kaldırımda oturarak, 0.facebooktan takip etmekte varmış, neyse ki 3. çeyrek girebildim.)

Üzerinden bayağı zaman geçti ama yine de yazmak istedim...

Bu oluşum aracılığı ile 50´den fazla bilet (hediye edilen biletler de dahil olmak üzere her bilet bedeli ödenerek alınmıştır) gişe fiyatı karşılığında ya da ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Elbette biletlerin dağıtımı yapılırken sene boyunca takıma sahip çıkanlara, elinden geldiğince tribündeki yerini almaya çalışanlara, forum için emek ve zaman harcayanlara öncelik tanındı. Olması gereken de buydu zaten.

Bu oluşumun bir parçası olmak, insanı mutlu ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...