6. Maç Biletleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan fazladan alsın aramızda dayanışma yapalım kimse biletsiz kalmasın.
 
karaborsaya düşmesin allah aşkına cebimizdeki paraya çengel atanlar her maçta bayram ediyor. 7 tl lik biletlere 30 tl vermekten bıkktık...
 
Karaborsa almazsanız olur biter. Belki bu maçı kaçırmış olursunuz ama önümüzdeki seneki finallere rahat bilet bulursunuz.

Karaborsa alma aldırma, karaborsa yapmaya çalışanı polise şikayet et. Bu kadar basit.
 
Bende bir yönden biletler pahalı olsun diyorum ama yakışık almaz. GS'ın basketbol takımının peşinden koşan çocukların çoğu akbili ile geliyor ve maç bittiğinde eve dönüş parasından başka parası olmuyor cebinde. Bunu demogoji olsun diye yazmıyorum. Onlar için biletler aynı olsun istiyorum. Zaten bu maçtan fazladan kazanacakları 100.ooo TL'ye ihtiyacı yok bu kulübün. Alabildiğim kadar bilet alacağım Gerçekten GS'lı olan FB düşmanı değil GS'lı olduğu için maça gelmek istenlere vermeye çalışacağım. Kombinemi de ne de osla sezonun son maçı. Basın kağısından gireceğim bir başkası da VIP'den girsin diye vereceğim gerekirse ve öyle bişi olabiliyorsa.
 
6. maç için söz vermiştim, Şamil de biliyor, buradan gidemeyen arkadaşlarım için 9 tane bilet alacaktım ama Cuma günü maça gelmem tek kelimeyle imkansız. Başta kendim için, sonra bilet alamayacak arkadaşlar için üzgünüm.

Bir not daha. Maçı erkenden terkedecek varsa bilet alıp da gerçekten destek olmaya gelenlere engel olmasın. Lütfen.
 
tüm maçlara git sonuna kadar destek ol sınavına girme maça gel. sonra karaborsaya düşen bileti alma seneye kim ölür kim kalır belli olmaz buna yönetim çare bulsun. karaborsa da olsa malesef gider alırım maçıma girerim ben. millet bedava salona girerken en küçük maçlarda bile gider biletimi alırdım öyle girerdim. karaborsa almasam sanki o biletler bitmeyecek. mantıklısını da söylüyorum. bilet fihyatları yüksek tutulsun ayağa düşmesin ona bile razıyız..
 
Abi geçen maçta karaborsadan girdim bu sefer para vermek istemiyorum onlara. Biletix şubeleri bana çok uzak ben gidene bilet kalmayacak büyük ihtimalle. Bilet konusunda yardımcı olabilecek varsa lütfen..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst