Çok saçma ve aptalca bir maç oldu. Hem de herkes açısından. Yahu adamlarda Toko yok, Bitadze yok. Çar çöp vasıfsızlara kendini küçük düşürüyorsun vurup geçeceğin yerde. İlk yarı tam vurup geçmiştik Alperen sağ olsun maça ortak edip içine etti maçın. O noktadan sonra da zaten kendine gelemedi takım bir daha. Ergin Ataman'lık bir durum olduğunu çok düşünmüyorum. Bu oyuncuların kapasitesi bu kadar işte. En kritik yerlerde çizgiden 0 sayıyla dönüyor adamlar. Boş ribauntu alamıyorlar, pota dibinden çemberi teğet geçen şutlar atıyorlar vs... Güya sorsan NBA yıldızı hepsi. Bir adam sürekli feyk yer mi rakipten ? Yemin ediyorum bedavadan en az 20 sayı vermişizdir şu sebepten. Koç ne yapsın bu adama ? Çocuk zaten 20 fps'le hareket ettiği için o feyki yememe durumu da zor.
Rakibin faulü dolmuşken erken 3 lük deniyor Cedi de. Yahu zaten 2'ye 1'i almışsın süre olarak. 2 sayı bile atsan yine fark 1'e inecek ve hücum şansın da var savunma yaparsan. Süre var daha. Ne diye el üstü 3 lüğe gidiyorsun Lebron mu oldun başımıza ? Uyuyan adamları uyandırdılar, tribün de devreye girince oyuncuları da çirkefleşmeye başladılar. İyice kör dövüşüne gitti maç sokak kavgasına dönüp.
Hakemler ayrı bir geri zekalı zaten. Ulan 0.5 saniye bile basketbolda hayati önem taşıyorken, hele de bu maç kafa kafaya gidiyorken; nasıl olur da 20 küsur saniyeyi silersiniz ya maç süresinden ? Dünyada görülmüş saçmalık değil. Bu maçın tekrar edilmesi gerekmiyor mu şimdi ? Net Alperen'in dışarı attığı topu da bize vererek iyice adamları maça soktular yangın yerine çevirip. Koçları neredeyse hakemi dövecekti araya girdiler. Bu adamın da diskalifiye edilmesi gerekmiyor mu peki ?
Ha bir de maç sonu koridorda o tipini s***in salağı yüzünden birkaç kişi de bizim Furkan'a saldırmış. Maç sonu parkede herkes birbiriyle sarıldı etti taşkınlık görmedim ama koridorda kimler nasıl saldırdı anlayamadım. 3 tane Gürcü oyuncu diyordu çünkü. Bunlar futbol takımı olmadığına göre parkedeki oyunculardan birileri saldırdı. O da tuhaf. Bu işin peşi bırakılmamalı. Polisle kavgadan da son anda yırtılmış sanırım. Hayırdır yani ne oluyoruz ? Bizim polis yabancıları sever ses etmez ; milletin polisi kendi vatandaşını yedirmez. Pek umudum yok ama bu skandalın hesabı sorulmalı. O kayıtlara bakılıp o 3 şerefi bozuk turnuvadan men edilmeli. Gürcistan'a da ağır cezalar verilmeli. Zaten başta küfür eden de o it. Ona da ayrı ağır ceza verilmeli.