Alba Torrens

Sıkıştığımız her maçta bir oyuncumuz sorumluluk alıyor. EL finalinde ön plana çıkan oyuncumuz Şebnem´di, dün ise Alba. Dünkü maçın son bölümünde sergilediği oyunu ayakta alkışlamamak elde değil.
 
Şu acele atışları atmasa o kadar rahat kazanacağız ki... Bazen saha içinde ne yaptığını anlamıyorum. Kendi yeteneğini yansıtmıyor bazı maçlar.
İnşallah pazartesi günü gerçek Alba'yı izleriz.
 
Eksik demeyelim.
Bir eksiği olduğunu düşünmüyorum Alba'nın.
Sadece istikrar sorunu yaşıyor.
Bunu aşması için de kendine daha fazla güvenmesi gerektiği konusunda hemfikirizdir sanırım.

Ayrıca yaşadığı sakatlığı unutmayalım, kolay değil.
Elimizde tutabilirsek seneye çok daha iyi olacaktır.
 
Yarın inşallah oyun düzenimize sadık kalır; esasında onna bire bir oynama fırsatı yarattığımız pozisyonlar var ama Alba bunlar ile yetinmiyor maalesef.

3 kişinin üzerine gittiği pozisyonları geçtim (o da saçma) ama ne turnike ne orta mesafe ne olduğu belli olmayan ve potaya bile bakmadan kullandığı bazı toplar var ki -bunlar süre biterken değil- kenarda ya da sahada çıldırmamak elde değil.

Yarın muhtemelen bu forma ile son maçına çıkacak -bilgi değil tahmin- seneye bizimle olmayacaktır. Her iki taraf için de bence en doğrusu bu. Karakter olarak çok beğendiğim ve bu forma altında çok sevdiğim bir sporcu olarak anacağım hep onu.

İnşallah bu formaya kupayla veda eder; o güzel kariyerine yeni bir kupa yeni bir madalya ekler.
 
Ben daha albanin bize tek basina kazandirdigi bir fener maci hatirlamiyorum.Sancho fowles augustus catchings hepsi kazandirdilar.albanin daha hatirlamiyorum insallah bugun ilki olur.
 
Sakatlık "ball handling" özelliğini çok düşürmüş. sağlam penetre edecek kadar iyi top süremiyor, sürekli durup şut atacak bir şutör de değil. Oyun tarzı olarak pek beğenmiyorum Alba'yı. Ancak ondan iyisini de şuan için bulmamız zor. Hatta bulamayız.
 
Bırakalım tek bir oyuncunun bizi sırtlamasını bu tarz anlayışla başarı gelmez.

Son 3 Final serisine bakın

Geçen yıl Wauters 5.maçta 25 attı yenildik.

2011-2012'de Taurasi 32 atmıştı yenilmiştik son uzatmaya giden maçta.

2010-11 Augustus 31 attı yine şampiyonluk gitti.Daha önceki senelerde Katie Douglas'ın bu tarz performansları vardı.

Alba bu takımın bir parçası günündeyse durdurulması imkansız bir oyuncu her yıldız oyuncu gibi kötü oynadığında istatistiklerini düşünüp zorlamaya başlıyor ama o kadar kusursuz oyuncu yoktur.Alba'nın kazandırdıkları eksilerinden çok ağır basıyor.EL yarı finalini hatırlayın UMMC geri gelmişken Dee baltaladı bence o takımı insiyatif alıp erken ve el üstü şutlar denedi.

Şahsen ben Alba'dan zorlamasını ve maçı tek başına getirmeye çalışmasını istemem.
 
Bir hesapta bakarsaniz sirf kazandirdigi euroleague bile yeter ama.bu sezona kadar gerek normal gerekte sakatligindan dolayi beklenen katkiyi veremedigide bi gercek 3.sezonu galiba.Ama bu sezona kadar katki veremedigide bi gercek ama faydali kismi tabikide agir basar.
 

Üst