Alba Torrens

Sabahtan varmıydı şu haber; Alba'nın UMMC ile ön sözleşme imzaladığı haberi. Basketfaul sitesinde.

Şu site kimlerin elinde her türlü ırvayı zırvayı haber yaptılar Engelsiz Aslanlarımızın başarısı ile ilgili tek kelime ile haber yapmadılar. Şimdi de Alba gidecek diye haber yapıyorlar. Yeni baktım haberi yeni girmişler. Hertürlü olumsuz haberi geçmişler Kızlarımızın, Ekrem hocanın konuşmalarıyla ilgili tek haber yok.
 
Daha doyamadık kendisine çok büyük şanssızlık yaşadı harika bir geri dönüş yaptı bu sezon Ekrem Hoca aklını çeler inşallah :((
 
Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Alba Torrens Fenerbahçe maçıyla son kez sarı-kırmızılı formayı giydi. Torrens bir süre önce Elaterinburg ile sözleşme imzaladığı ve takımdan ayrılacağını yöneticilere bildirdiği öğrenildi.




Alba Torrens, Galatasaray Odeabank'ın Euroleague ve TKBL şampiyonluğunda önemli rol almış, Euroleague'de 8'li finallerin MVP'si seçilmişti.
 
Bu çıkan transfer haberi umarım doğru değildir,Alba Torrensi kaybetmek büyük facia olur kaldı ki bu takımda hiç kimseyi kaybetmemeliyiz,kadronun tamamı korunup üzerine 2-3 kaliteli transferle seviyeyi daha da yukarı çekmeliyiz.
 
Böyle söylentiler uzun zamandan beri var. Böyle bir imza olabilir veya olmayabilir bir bilgim yok. Ama arkadaş maç bitmiş hemen bu bilgiyi mi aldınız da maçtan sonra hemen haberi giriyorsunuz. Hep aynı kaynaktan zamanlaması manidar haberler.
 
Öncelikle günün tadını çıkarmakta fayda var.Alba Ekaterinburg'u yenebilmek için yerküredeki tek şansımızdı muhtemelen.Final serisinde işi 5. maça,cehenneme taşımamızda 2. maçın sonunda aldığı sorumluluk ana faktördü keza.Bugünkü gibi yeteneklerini kontrollü şekilde sergilediğinde Avrupa'nın en iyi oyuncusu.İki üç penetresinde yaşadığım tatmin hissinin tarifi güç.Bunun yanında kimi 1'e 3'leri,kafa hizasından çıkardığı yüksek turnikeleri ''sen ne yapıyorsun arkadaş?'' dedirtebiliyor.
Alba ne düşünüyor,Ekrem Memnun ne düşünüyor,bu site neci pek bilemiyorum.Olası ayrılıkta bugünü de yaşayınca içim cız eder,yalnız soğuk kanlı kalmakta da fayda var.Gözümüzün önündeki son kare ilk yarıda savunmacısının ardından bakakaldığı turnikesi olsun. :)
 
Alba Torrens: Seneye Galatasaray'da olmayacağım. Mükemmel bir sezon geçirdik. 3 Kupa almak gerçekten çok zordu.

via: @Gshaber24
 
Eger 400 bin euro icin kacırdıysak alba'yı şubeyi kapatıp gitsinler . Salih dursun gibi ne üdügü belirsiz oyunculara 3.5 milyon euro gibi paralar veren yönetime saygılar
 
Bazı yerlerde albaya hakaret edildiğini görüyorum.alba gitmiş olabilir, evet sakat kaldığında biz onu tuttuk falan filan ama albada bize avrupa kupasini getirdi.gitmek isteyebilir bu normal.sonuna kadar burda kalmayacaktı zaten.ama bu yüzden albaya kimse kizamaz.para için gittiyse de tek kizmamiz gereken yönetimden başkası değildir.ne diyelim yolu açık olsun umarım bir gün yolumuz yine kesisir.seni seviyoruz alba.
 

Üst