Alba Torrens

Sana veda etmiyorum Alba... Tekrar yollarımızın kesişeceğine inanıyorum. Başarılar da dileyemiyorum. Çünkü seni başka bir takımın forması ile başarılı olurken izlemek bana çok koyar.

Yolun açık olsun.
 
Çok özleyeceğim kendisini.Tam sakatlığının etkilerini tamamen üzerinden attı beraber başarıdan başarıya koşacağız derken yönetim üzerine düşeni yapamadı.Umarım bu ayrılık uzun sürmez...Kazandırdıkların için teşekkürler...
 
Unutma bizi çünkü biz seni unutmayacağız.
Eka maçında fark 3'e indiğinde attığın 3lük ile Albaaaaaaaaaa diye haykıran spiker hala kulaklarımda.
 
Ben daha önce bir oyuncunun ayrılışına hiç bu kadar üzülmemiştim seni çook özleyeceğiz :((( yüzündeki gülümseme hiç kaybolmasın inş. en kısa zamanda tekrar geri dönersin yolun açık olsun ALBA TORRENS...
 
Tutku bana fazla söz bırakmıyor. Iyi de yapıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak genelde çok tekrarlanan bir hata. Zamanı gelince her sey detaylarıyla konuşulur. Ama simdi veda vakti.
Ya da bizim için hosgeldin :)
Alba cumartesi Madrid´e geliyor. 11 - 17 Mayıs tarihleri arasında İspanya Genç Bayanlar Şampiyonası var. Kız kardeşi de bu turnuvada oynayacak. Bol bol hasret gideririz artık.
 
Kendimi futbol fanatiği bilirdim ama inanın hiçbir futbolcunun gidişine Alba'nın gidişi kadar üzülmezdim. 3-4 senedir takip etmeye çalışıyorum maçları. Önceleri sadece normal izler, sıradan tepkiler verirdim. Ama bu takımın gönlümde nasıl yer ettiğini yeni yeni anlıyorum. Bu kızların mücadeleleri, o ruh birşeyler uyandırdı bende. Şu an futbolda eksik olan o şey kadın basketbolda fazlasıyla vardı çünkü.
Alba'nın yeri ise çok ayrı bende. Benchte başladığı maçlarda Ekrem Memnun'a da çok kızmışlığım bile vardır. EL'de özellikle UMMC maçında Alba'nın attığı her sayıda çığlık attım, gözlerim yaşardı. O topu alışı ve alır almaz tüm parkeyi katederek turnikeyi bırakması. (ANLAYAMAZSINIZ:) Yüzünden hiç eksik olmayan o sıcacık gülümsemesi. Katalan olmasına rağmen Barcelona karşısında Galatasaray'ı desteklemesi. Böyle anlarda çok zengin olmayı istiyor insan. Sadece böyle anlarda. Çok zengin olsaydım da ücretini ben verseydim de kalsaydı Alba.. Sakatlansaydı ama yine de kalsaydı. Başka formayla görmeye nasıl dayanırım bilmiyorum.
Diyecek birşey bulamıyorum ki. Bıktım klavyeye düşen gözyaşlarımı silmekten. Yolun açık olsun Alba. Senin gittiğin yerde başarı kendiliğinden gelir zaten. Eğer senin kıymetini bilmezlerse 1 dk bile durma geri dön olur mu? Sana kapımız her zaman açık. Biz seni çok sevdik be Alba çok.. :(
 
Ne yazsam bilemiyorum, bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi :( Tek sevindiğim nokta, bu muhteşem sezonda aldığımız 2 kupada da emeğinin olması, kupalar kazandırıp öyle ayrılması. Yolun açık olsun güzel insan, inşallah bir gün yine seni formamız altında izlemek nasip olur.
 
Yolu açık olsun. Emekleri için çok çok teşekkür ediyorum kendi adıma. Umarım yollarımız bir gün yine kesişir.
 
Alba Torrens'e öncelikle teşekkürler. Yolu açık olsun. Bizim içinse 2 açıdan büyük kayıp olduğunu düşünüyorum. 1. Dış şutu iyi, pozisyonuna göre fiziği iyi, fiziğine göre çabukluğu iyi, penetresi muazzam, karekterde öyle. Avrupa'da pozisyonunun en iyisi. 2. Onu karşılayacak Avrupa'lı bir oyuncu daha olmayınca 2 kıtadışı kısıtlamasından dolayı, buraya amerikalı alsan rotasyon dağılacak. Yada pozisyona Şebnem ve Şaziye gibi sadece topu yere vurmadan şut atan, iyi savunma yapan bir rol çizeceksin. O zamanda Ekaterinbur'u tekrar geçebilirmisin? Sonuç olarak bana göre hiç iyi olmadı gidişi.
 
Ne kadar mükemmel bir sporcu kaybettiğimizi seneye F8 periyodunda daha net anlayacağız...Yolu açık ve tekrar bizimle olsun... (Bu arada hiç bir umut yokmu?) Belki hala bizde olma durumu olur... :( Resmi açıklama gelmeden inanmak istemiyorum açıkcası...
 
Her şey için teşekkürler. Yollarımız ayrıldı belki ama kalplerimiz bir olacak sonuçta. Bu forma altında efsaneleşmiştir bu sezon itibariyle. Yani bir daha dönmese bile 20 yıl sonra yine hatırlanacak işleri yapmıştır. Yolun açık olsun Alba.
 

Üst