Almanya Bundesliga (Futbol)

Nuri adına çok sevindim de biz onu neden playmaker olarak kullanmıyoruz ? Hiddink gerçekten iyi bir hocaysa Nuri'yi bir sonraki maç Playmaker oynatır.Oynatmazsa Hiddink o an biter benim gözümde bu bu kadar açık çünkü.Bravo Nuri.

PODOLSKİ'DEN TERBİYESİZLİK
Nuri Şahin'in golünden önce Podolski orta sahadaki bir mücadele esnasında milli futbolcumuza çok sert bir faul yaptı. Bu faul üzerine sinirlenen Nuri Podolski'ye tepki gösterirken ikili arasında da kısa süreli bir tartışma yaşandı. Tartışma esnasında Podolski geçtiğimiz hafta oynanan Almanya-Türkiye maçının skoruna atıfta bulunarak eliyle '3-0' işareti yaptı. Bu pozisyonun arkasında gelişen atakta ise Nuri Şahin topu Köln ağlarına göndererek takımına galibiyeti getiren isim oldu. Milli futbolcumuz gol sonrasında sevincini orta sahada bulunan Podolski'ye doğru kayarak yaşadı.

Podolski'ye bak sen.Ama bundan güzel cevap olamazdı kesinlikle.Ruud'un bir pozisyonu vardı.Onu hatırladım şimdi Ruud penaltıyı kaçırıyor,rakip oyuncu ona gülüyordu. Hemen ardından gelişen atakta Ruud golü atıyor ve bu kez o rakibe gülüyordu =)

Helal olsun cidden :) de neden yaptı bu hareketi Podolski`ye? Kalecileri de özellikle Podolski`ye bir şeyler yapıyor çünkü.. O ne yaptı acaba?

Edit: Teşekkür ediyorum Mustafa :) Öğrenmiş oldum aynı dakika içinde :)
Helal olsun Nuri, gözümde daha da büyüdün şimdi..

Yalnız tesadüf müdür nedir geçen hafta 2-0 kazandığımız Münih maçında da ilk gol Barrios ikinci golde Nuri'den gelmişti :) Tıpkı bu hafta gibi:)

ben de neden böyle bir hareket yaptı diyorum..
öncesi varmış..
podolski de almandan çok almancı olmuş herhalde.
almanya acı vatan..
bravo nuri başkan..

Podolski kendine kapak arasa bundan iyisini bulamazdı. Nuri'nin golden sonraki hareketi süper ama bence Dortmundlu oyuncuların özellikle kalecimiz Weidenfeller'in Nuri'nin arkasında durarak Podolski'ye hareket çekmeleri daha da güzel...

Deplasmanda kazandık, bugün Mainz evinde Hamburga mağlup oldu. Bu sonuçlardan sonra 8 maçta 7 galibiyet 1 mağlubiyet ile liderlik koltuğuna oturduk.

Bu hafta Münih evinde farklı kazandı, Schalke ise puan kayıplarına evinde devam ederek 4 olan puanını 5'e yükseltti ve 16. sıraya yükseldi.

Nuri olayından sonra Bundesligada tüm tarafsızları Dortmunda davet ediyorum. Bu kulüp seyircisi ile, oyuncusu ile gerçek bir ekip...

Bundesligada takım tutmuyordum ama dünkü maçı izledikten sonra Dortmund`lu olmaya karar verdim.Gerçekten taraftarıyla futbolcularıyla bütün bir takım.Nuri`de var yani tutmamak için bir neden yok :)

Açıkçası ben de Alman ligiyle fazla ilgilenmiyordum. Ama özellikle Tugay'ın övgülerinden sonra kale arkası tribününü gördükten sonra, yuh maşallah dedim.. Ufaktan çekti kendine, Nuri olayıyla da bağladı desem yeridir :) Nuri'yi zaten seviyordum ama, şimdi çok daha büyüdü gözümde.. Almandan çok Almancı olan Polonya kökenli Lukas'a gösterdi haddini. Bravo çocuk :)

Yalnız bir bravo da Lukas'a.. Nuri'nin yaptığı o hareketi Türkiye Ligi''nde bir Türk'e yaptığınızı düşünsenize..Deplasmanda hemde.. Bir de Lukas'ın hareketlerine bakın, eğmiş başını, kapağını takmaya gidiyor sessizce.. Takdir ettim : )

Velhasıl kelam, teşekkürler Nuri..Sayende ben de Dortmund diyerek +1 yazıyorum..