uffss nadala nasıl oy verdim
Neyse Federer kazansında mühim değil
Neyse Federer kazansında mühim değil
Halil İbrahim' Alıntı:kortta dikkatimi bir şey dün. hakemin arka tarafında elinde bir tür cisim tutan adamın biri oturuyor ve top nereye giderse o tarafa çeviriyor. önce kamera sandım ama kamera hakemin altında sabit ve otomatik olarak kontrol ediliyor. mikrofon desem oyun esnasında kime mikrofon tutacak, yada o kadar uzaktan sesi nasıl net alacak, alacak kadar iyi diyelim rüzgarın sesini de duymamız gerekir o zaman, son ihtimal hız radarı gibi bir şey olabileceğini düşündüm. servisin yada şutun hızını ölçmek için ama o da öyle zırt pırt oynatılmaz ki. velhasıl işin içinden çıkamadım. var mı fikri olan?
görmeyenler için adam hakemin arkasında, sandalyede oturuyor, her kortta var, oyun esnasında daha rahat farkedersiniz hakemin arkasında hareket halinde olan tek o var
Emre Yuksel' Alıntı:halil bu post üzerine dün gece dikkatle baktım ve bahsettiğin şeyi gördüm.. bana göre de o bir mikrofon ve sürekli olarak topun olduğu yarı sahaya çeviriliyor bir kişi tarafından.. nedeni sesleri daha net almak olabilir diyeceğim ama iki tarafa, iki sabit mikrofon konularak bu iş kolaylıkla çözülebilirdi.. herhalde bilmediğimiz veya tahmin edemediğimiz başka bir şey var. ama ben de onun mikrofon olduğuna emin gibiyim..
Hakikaten çok benziyorHalil İbrahim' Alıntı:ben clijters ı matt damon a benzetmiştim ama herkes benim kadar iyi niyetli değilmiş
Recep Sarımeşe' Alıntı:Clijsters benim en sevdiğim kadın tenisçidir.Evinin kadını çocuklarının anası oldu derken geri döndü
Evet bana da öyle geldi.Önceden göstere göstere yapıyordu,şimdi fazla çaktırmadan yapıyorama yinede önce şortunu çekiyor,sonra saçlarını kulağının arkasına alır gibi yapıyor,en son şortunun yan tarafına elini sürerek servis kullanma işlevine geçiyor.Bana bütün sporlardaki o aralar,molalar sıkıntı veriyor,teniste de onlardan fazlasıyla var.Bu yüzden tenisçiler en azından serviste çok oyalanmayarak oyunu biraz hızlandırmalı.Nadal da bunlardan kurtulursa bizi çok mutlu edecek.Halil İbrahim' Alıntı:Nadal'ın sakatlığı dizlerinden değil, karın kaslarındanmış. Karın kaslarından sakatlanan ilk tenisçi benim hatırladığım. Nadal'da sakatlıktan sonra farkettiğim bir özellik Emel'in deyimiyle artık "orasını burasını" çekiştirmiyor, en azından her servis öncesi, baya azaltmış o tikini. Yavaş yavaş kurtuluyor, yardım almış sanırım.
Demek Monfils de Muhammed Ali hayranı.Soran olursa Tsonga da tenisin Muhammed Ali si.Muhammed Ali'nin bazı davranışlarını yapmakla Ali olunmuyor.Emre Yuksel' Alıntı:Yok Muhammed Ali'nin hayatını okuyormuş da motive oluyormuş.. Kortta boksör gibi zıplamalar, kendi kendine konuşmalar, her puan sonrası abartılı sevinç gösterileri..
Emel Dizili' Alıntı:Evet bana da öyle geldi.Önceden göstere göstere yapıyordu,şimdi fazla çaktırmadan yapıyorama yinede önce şortunu çekiyor,sonra saçlarını kulağının arkasına alır gibi yapıyor,en son şortunun yan tarafına elini sürerek servis kullanma işlevine geçiyor.Bana bütün sporlardaki o aralar,molalar sıkıntı veriyor,teniste de onlardan fazlasıyla var.Bu yüzden tenisçiler en azından serviste çok oyalanmayarak oyunu biraz hızlandırmalı.Nadal da bunlardan kurtulursa bizi çok mutlu edecek.