Arda Öztürk

İyi ki Doğdun Arda Öztürk

Aslında bu konuyu yarım saat sonra açmam gerekirdi.Ama olsun.Şimdiden açayım istedim.Hemofarm galibiyeti üzerine bir de doğum günü partisi iyi gider diye düşündüm. :)
Neyse lafı uzatmayayım.İyiki doğdun Arda Abi.Sevdiklerinle mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle.Umarım yeni yaşında tüm branşlarda şampiyon bir Galatasaray izleriz.

Re: İyiki Doğdun Arda Öztürk

Şu doğumgünü başlıklarınıda tek başlık altına toplama zamanı geldi galiba :)
Son başlık bu olsun.Yeni başlığı açalım.

Murat İnal' Alıntı:
Şu doğumgünü başlıklarınıda tek başlık altına toplama zamanı geldi galiba :)
Son başlık bu olsun.Yeni başlığı açalım.
Abi istersen bu başlığın adını değiştir öyle kullanalım.Boşuna konu kirliliği olmasın.

Forumdaki asılsız eleştrilere cevap verip takımı savunacağım diye ömründen ömür gitti Arda abinin. :) Nice yıllara Arda abi...

Yüz yüze tanışmasam da az çok fikirlerini bildiğim için tanıdığımı düşündüğüm değerli bir isim Arda. Değer verdiğim bu ismin yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim.

herkese çok çok teşekkürler.onur durumumu anlaman beni sevindirdi :) .keşke herkes anlasa.tekrar herkese çok teşekkürler.gsbasket.org u seviyorum.

İyiki doğdun Adanalı abim :).Allah seni başımızdan eksik etmesin yoksa kim ıslık çaldırcak bize Mersin deplasmanlarında :D

Adana'dan takımımızı elinden geldiğince destekleyen Arda abinin doğum gününü kutlar, nice sağlıklı mutlu Galatasaraylı yıllar dilerim...

Herşey gönlünce olması dileğiyle Arda Abi, doğumgünün kutlu olsun.

Allah sağlıklı, mutlu uzun ömürler versin.

Adanalıyık Allahın adamıyık
Bici bici yerik şalgam içerik
Ceketimizi satar kaldırımda yatar
Ölmüş eşşeğe bıçak çekerik
Tabanca silah bize oyuncak
Hapishane evimiz kelepce kol saatimiz...

:) :) :)

Aslında dün kazandığımız galibiyet, Arda için iyi bir doğumgünü hediyesi oldu.İyi ki doğdun Arda.Ömür boyu en başta sağlıklı bir hayat geçirmen dileğiyle.Aramızda ki yaş farkı 4 oldu.Artık abi mi desem ne yapsam? :D

Eski yaşını şutlar, Yeni yaşını kutlar Tüm iyiliklerin seninle olmasını dilerim
Yalnız Batu nun yazdıklarından sonra senden korkmaya başladım abi :) :) :)

Yorumlarını zevkle okuduğum bu değerli abimin her şey gönlünce olmasını Allah'tan diler , sağlıklı ve mutlu bir sene geçirmesi dileklerimle ! Mutlu yıllar Arda Abi ;)

tüm abilerim ve kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum.iyiki varsınız.

Üstad doğum günün kutlu olsun.Senin en büyük hediyeni umarım Mayıs AYINDA En sevdiğin isim olan Murat Özyer verecektir :)