Re: İyiki Doğdun Arda Öztürk Mutlu seneler Arda geçte olsa.
E Emre Doğan 0 24 Ocak 2008 #22 Re: İyiki Doğdun Arda Öztürk İyiki doğdun Arda abi..Geç oldu kusura bakmazsın artık..
Onur Balcı 0 25 Ocak 2008 #25 Re: İyiki Doğdun Arda Öztürk Çok çok gecikmeli olarak, yeni yaşını kutluyorum Arda. İyi ki doğdun.
G Guest Misafir 13 Ağu 2009 #26 Arda Öztürk yanındayız! Sevgili Arda Öztürk ninesiyle ilgili aldığı bir hastalık haberiyle Adana'ya doğru yola çıktı.... Gözleri dolu doluydu, bizide üzdü, kendi hepten üzgündü Umarım çok ciddi bir durum yoktur, biz gsbasket.org ailesi olarak onun yanındayız. Kalbimiz ve dualarımız seninle Arda'm umarım Ninen iyileşir, yine gözlerinin içi güler Güzel haberlerini bekliyoruz Arda!
Arda Öztürk yanındayız! Sevgili Arda Öztürk ninesiyle ilgili aldığı bir hastalık haberiyle Adana'ya doğru yola çıktı.... Gözleri dolu doluydu, bizide üzdü, kendi hepten üzgündü Umarım çok ciddi bir durum yoktur, biz gsbasket.org ailesi olarak onun yanındayız. Kalbimiz ve dualarımız seninle Arda'm umarım Ninen iyileşir, yine gözlerinin içi güler Güzel haberlerini bekliyoruz Arda!
Nilay Kızılok 0 13 Ağu 2009 #29 Re: Arda yanındayız! Ardacım dualarım seninle umarım ninen tez zamanda iyilesir. Allah dualarımızı kabul eder umarım. Kalbimiz sen ve ninenle.
Re: Arda yanındayız! Ardacım dualarım seninle umarım ninen tez zamanda iyilesir. Allah dualarımızı kabul eder umarım. Kalbimiz sen ve ninenle.
S Semih Ural 0 13 Ağu 2009 #31 Re: Arda Öztürk yanındayız! Kardeşim geçmiş olsun. Şifa haberlerini bekliyoruz..
C Cevdet Akay 0 13 Ağu 2009 #32 Re: Arda Öztürk yanındayız! Acil Şifalar kardeşim , yolda dikkat et kendine.
Anıl Mehmet Yıldırım Yönetici 13 Ağu 2009 #33 Re: Arda Öztürk yanındayız! Geçmiş olsun Arda Abi.Allah acil şifalar versin.
B Berk Tuna Tertipli 0 13 Ağu 2009 #34 Re: Arda Öztürk yanındayız! Geçmiş olsun Arda Abi. Her zaman yanındayız.
Şamil Turançiftçi 0 13 Ağu 2009 #35 Re: Arda Öztürk yanındayız! Ardam acil şifalar kardeşim inşallah eski sağlığına kavuşur bi an önce ninen.
Re: Arda Öztürk yanındayız! Ardam acil şifalar kardeşim inşallah eski sağlığına kavuşur bi an önce ninen.
Onur Balcı 0 13 Ağu 2009 #36 Re: Arda Öztürk yanındayız! Acil şifalar diliyorum ben de. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.
Re: Arda Öztürk yanındayız! Acil şifalar diliyorum ben de. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.
E Emin Doğanca Misafir 13 Ağu 2009 #37 Re: Arda Öztürk yanındayız! En kısa zamanda sağlığına kavusmasını diliyorum Gwxmis olsun
A Ayşegül Aygün 0 13 Ağu 2009 #38 Re: Arda Öztürk yanındayız! Acil Şifalar İnşallah iyi de olacak, iyi haberilerini bekliyoruz
B Bağdat Kaynak 0 13 Ağu 2009 #39 Re: Arda Öztürk yanındayız! Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
E Erdal Can İçelli Misafir 13 Ağu 2009 #40 Re: Arda Öztürk yanındayız! Gecmiş olsun Arda abi acil şifalar versin Allah