Arda Öztürk

Re: Arda Öztürk yanındayız!

Allah acil şifalar versin.Tez zamanda eski sağlığına kavuşur İnşallah.
Geçmiş olsun...

Kalp kapakçıkları değşmişti geçen ay.Toparlıyamamış.

Bunuda atlatacaz inşallah.

Tüm dostlara teşekkürler...

Adanalı geçmiş olsun.

Bunu da atlatacak umarım ninemiz. O ne badireler atlattı geçtiğimiz yaz.

Yarın sabah veya bu akşam yoğun bakımdan çıkacak.Herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkürler.

Geçmiş olsun Arda Abi, şükür ki geçti de sanırım.

Allah acil şifalar versin, sen de kusuruma bakma kaç gündür yoktum internette görmemişim.

Ben siteden ayrildim 3 ay oldu, lakin site ayrilmadi benden..

Guzel dostluklar yer edindi zihnimde, vatana donus yaptigimda beni kucaklayan, hosgeldin diyen, ileride hayata beraber hosgeldin diyecegimizi hissettiren dostluklar..

Ozturk, Arda bunlarin icerisinde en guzellerinden. Yildiz takimin tum oyuncularinin gordukleri zaman cigligi bastiklari, arda abi diye kosmaya basladiklari, sevgililerinden ayrildiklarinda dair yuzlerini ilk ona burusturduklari, ve tum bunlari emegin gucuyle basarmis guzel bir adam..

Herseyden onemlisi, bu adam bir galatasarayli, ve gsbasketli.. demeyin hic olur mu oyle bir aidiyet diye, gordum ki olmakta, fenerbahce ile oynarken galatasaray, gsbasket pankarti asmaya calisan gonulluler, ya da birbirlerini gorunce o kalabalikta kendini evinde hisseden topluluk uyeleri, recep siramese ve digerleri gibi..

Ve artik, bu ozturk hem galatasaray, hem de gsbasket bayragini artik bir lig takimi catisi altinda dalgalandiracak, iki buyuk hayalini ayni anda gerceklestirerek, yonetmek, ve galatasarayi onurlandirmak..

Bu konuyu siteyi birakmis ve hic bir sartta kararindan vazgecmeyen birine actirabilmek de bu onur ve gurur yuzunden iste, arda ozturk gavur izmirde, bornova baris gucunde..

renkleri mi, bilmem, tarihcesi mi bilmem, bornova bornova mi bilmem.. ama artik bizden biri oralarda, hem de antrenor sifatiyla, hosgeldin arda ozturk, benchin ayaga kalkma hakkina sahip siralarina..

yolun acik olsun..