Arda Öztürk

Re: Arda Ozturk..

Derbi gibi derbi oldu.Sonunda biz sakin kaldık çalınan 4 teknik faul ile biz öne çıktık gerçi o faullerden 2 tanesini atabildik sadece ama olsun kazanmak önemliydi kazandık.Bu hafta lider olduk.Ama son 2 hafta en az bu maç kadar zor maçlar oynuyoruz.İkiside deplasman olacak.

En güzel hediye yi veren takımımada çok teşekkürler.

9 sene yaşadığım semtin takımı, bir de bizden biri olunca insan hem mutlu oluyor, hem de gururlanıyor. Tebrikler Arda aynen devam.

İzmir'de olduğum zaman Bornova'nın ilk iç saha maçında tribünde olacağım, getirebildiğim kadar da insan getirmeyi düşünüyorum.

Sedat Hoca'nın bir asistanı olsa fena mı olur ;)

Bursa maçı olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi bu hafta İstanbul'da oynuyoruz.
Hafta sonu tüm dostları yanımda görmekten çok mutluluk duyarım.

Edit:İstanbul'da ertelendi.

7 Maçta 7 Galibiyet

Bornova-Rsk-74-28

8.Maç

Kütahya 27 Bornova 77

9.Maç

Bornova 90 Çanakkale 15

Cumartesi günü Liderlik Maçına çıkıyor Bornova,
Sitemizin gurur kaynaklarından Arda Öztürk'e başarılar diliyorum güzel haberlerini bekliyoruz...

Dün ilk maçımı kaybettim.Bursa ekibi ile uzun süre konuşulacak bir maç oynadık.Her yönüyle çok zevkli ve mücadele düzeyi 1.ligi aratmadı.

Çok motive olmuştuk bu maça sonuçta oynadığımız 2.üst düzey maç oldu.Maç kabus gibi başladı savunmadaki büyük hataların yanına hucumdaki şansızlık eklenince devreye 20 sayı geride girdik.3 periodda kabus devam etti.farkı korudular.
Son perioda savunmada ki değişiklikle girdik.yavaş yavaş erittik.Son 2 dakika kala fark 4 sayıya indiki artık tam geldik demiştim.O arada hakemler devreye girdiler.Teknik faul ve 2 kritik topu onlara vererek götürdüler maçı o tarafa.Ama maçı kaybetmemizin nedeni olarak hakemi değilde bizim 30 dakika kötü oynadğımız basketbolu göstermek daha doğru olacak2-3 dakika önce uyanabilseydik iyi bir iş başarabilirdik.
Aynı takımla 2 hafta sonra tekrar oynuyoruz bu sefer ilk maçta yaptığımız hataları yapmıyacaz.
Ayrıca gelecek hafta sonu İstanbulda Ahmet Cömertteyiz haberiniz ola...

Cumartesi Saat:13:00 Ahmet Cömert

Arkadaşlar benim başlıktanda takip ettiğiniz üzere takımım ile zor ve kritik bir haftaya girdik.

Geçen hafta Bursa'da kötü bir maç kaybettik.Ardından hemen bu hafta Ahmet Cömert'te bir başka önemli ve final niteliği taşıyan bir maça Bağcılar maçına çıkıyoruz.Bu maçta sizlerle birlikte olmak bana daha fazla güç verecektir.Müsait olan herkesi o gün salona bekliyorum.

Re: Cumartesi Saat:13:00 Ahmet Cömert

Diğer başlıkta da dediğin gibi keşke Saran maçından önce oynanabilseydi şu maç.

Katılımın yoğun olacağını umut ediyorum.

Arkadaşlar forum içinde oradayız gidiyoruz geliyoruz gibi olaylara yönetim olarak karşı olduğumuzu unutmayın :) .

İcraat istiyoruz..

Dün İstanbulda yine zorlu bir deplasmana çıktık.9 Sayı ile galip gelerek bitime 3 hafta kala 1.lige terfi(Play-off) maçlarına kalmayı garantiledik.Bu zorlu günde beni yalnız bırakmayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Kazanmak güzeldir... Bornova Barış gücü oyuncularını kutlarım. Teknik heyeti kutlamaya gerek yok, onların işi bu zaten. : )

Arda, play off maçları belli bir şehirde mi oynanacak yoksa henüz belli değil mi?