Arda Öztürk

Re: Arda Ozturk..

Adanalı beni takip etmeye devam edin diyor.

İnanıyorum ki, gün gelecek lisenin Arda´nın ayağını kaydırmaya çalıştığını göreceğiz. O günlere şimdiden iyi hazırlan can.

Arda Öztürk 3'üncü maçında 3 galibiyetini alarak emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
Ne kadar sevmesemde böyle başarılar mutlu ediyor.

Bornova 80-Kütahya 35

Gelecek maç

16 Ocak 2010
Bornova-Çanakkale

başarılar dilerim

Sedat İncesu oluncaya kadar köprünün altından daha çok sular akacak ama bu farkları görünce benim de aklıma Sedat Hoca geldi. : )

Yürüyedur be Arda, kim tutar seni!

En büyük hedefim o gerçekten.

Ama şunun farkındayım.Sedat hoca oraya 1 senede gelmedi.Ne kadar zorluklar çektiğini biliyoruz.Onun idman örnekleri,çizdiği yol benim için çok önemli örnekler.
Ben bunun için her akşam ayrı bir heycanla başlıyorum idmana.

Kütahya maçını 45 sayı farkla aldık.Gün geçtikçe form tutuyoruz.Gurubun favorilerinden Karşıyaka bizim geçen hafta yendiğimiz takıma yenilince haftayı 2 galibiyet ile kapatmış olduk.
Güzel bir galibiyet oldu bizim adımıza umuyoruzki her geçen gün daha sağlam bir takım çıkaralım sahaya daha iyi basketbol koyalım ortaya.

Sanırım Arda Öztürk son maçında biraz abartmış :shock:

Çanakkale 4-Bornova 72

Başarıların devamını diliyorum abi umarım böyle devam eder bütün oyuncularıda kutluyorum umarım bir gün kesişir yollarımız ;)

Facebook´ta skoru görünce sırf bunu yazmak için foruma gireyim dedim ama gençlik bayağı hızlı. : )

Yakışır Adanalı´ya...

Rakip camianın bu gruptan Bursa ve İstanbul el ele çıkar yorumundan sonra maçın böyle bitmesi şarttı böyle de bitti :)

Önümüzdeki maçlara bakıyoruz :) :)

Gelecek Maç

Bornova Barışgücü-Karşıyaka
Tarih:23 Ocak 2010 Cumartesi 17:00
Yer:Evka-4 Spor Salonu