Aşk

Sabah uyandıgın andan yatana kadar onu düşünmektir

çok çeşitli şekilleri olmakla birlikte,ilk akla gelen karşı cinse duyulan sevgi tutku karışımı histir..

tutku dozajını iyi ayarlamak gerekir,sevginin ayarını tutturabilmek tutkuya göre daha kolaydır..
sevgi geçsede tutku uzun süre kalabilir..

dikkatli olmak gerekir.
ayrıntılı bilgi için edebiyat felsefe alt forumundaki sahi nedir bu aşk dedikleri konusuna bakıla..

Bu aralar foruma pek fazla vakit bulamasa da, bu konuda uzman olan kişinin ismini görmemek olmazdı. :)

Genel olarak, midede oluşan ve vücuda yayılan garip bir şey...

Mutluysan ve garip olan şeye kavuşmuşsan dünyanın en güzel duygusu, mutsuzsan ve kavuşamamışsan dünyanın en berbat duygusudur.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
[quote="Erdal Icelli":kowshmd6]Sabah uyandıgın andan yatana kadar onu düşünmektir

Erdal şıpsevdidenmi aldın bu lafı :)(Love is...) ya cidden aşk nedir tarifi varmı aşkın?[/quote:kowshmd6]

Msnde söylerim nerden aldıgımı :)

Onur BALCI' Alıntı:
Bu aralar foruma pek fazla vakit bulamasa da, bu konuda uzman olan kişinin ismini görmemek olmazdı. :)

üzerime mi alınacağım yani ben şimdi,
uzmanlık konusunda daha fırın fırın ekmek yemek lazım....:)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Mehmet Yıldırım":1f61aval]Kendini daha bir iyi hissedersin, kalbin küt küt atar. O kişiyi görünce herşeyin daah güzel olduğunu hissedersin.

Vay vay vay bak sen şu konuşana :) :) :)[/quote:1f61aval]
Ya ezmeyin hemen ya :).Sanki aşık olmadık hiç :).

Aşk, Deniz Seki'nin Adaletsiz Seçim şarkısını dinlemek zorunda kalmaktır...
Benim için aşk, ayrılıktan sonra kafana bir odunun inmesidir.

Deniz Seki - Adaletsiz Seçim
dünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi
hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor
bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor
ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor

Bana göre aşk demek Galatasaray demektir . Daha doğrusu hiçbir kıza yüz vermediğim için aşkı böyle tarif ediyorum kendimce .