Aşk

Aşkınız karşılıksız olunca yahut onu bulamayınca hep böyle düşünürüz. Sonra karşılıklı olur, gerçekten o çıkar karşınıza, ben nasıl böyle düşünüyordum diye gülersiniz. Sonrası ne olur bilmiyorum. :)

Ömer Horzum' Alıntı:
Aşkınız karşılıksız olunca yahut onu bulamayınca hep böyle düşünürüz. Sonra karşılıklı olur, gerçekten o çıkar karşınıza, ben nasıl böyle düşünüyordum diye gülersiniz. Sonrası ne olur bilmiyorum. :)
sonrasını da yaşayarak öğreneceksin ömer, bu kısmını kim öğrettiyse güzel öğretmiş :)

EsraGerçek' Alıntı:
[quote="Ömer Horzum":3gicxpr8]Aşkınız karşılıksız olunca yahut onu bulamayınca hep böyle düşünürüz. Sonra karşılıklı olur, gerçekten o çıkar karşınıza, ben nasıl böyle düşünüyordum diye gülersiniz. Sonrası ne olur bilmiyorum. :)
sonrasını da yaşayarak öğreneceksin ömer, bu kısmını kim öğrettiyse güzel öğretmiş :)[/quote:3gicxpr8]

Aslında sonrasında ne olduğunu biliyorum ama yaşadığımdan değil, gördüm ancak sonrası tamamen size kalmış. Eğer anlaşamayıp canınızı sıkarsanız aşk, aşık olmadan önce düşündüğünüzden de şeytani bir duygu gibi gelebilir, ya da tam tersi. Size bağlı işte.

Onur abi, o yüzden açtım zaten konuyu. :)

Bu soruyu duyunca aklıma hep bu sözler geliyor;

''Takımımızı gönülden seviyoruz,gönülden destekliyoruz,canımızı bile veririz.Biz Aşığız.Aşkında tarifi yoktur''

Videosunu bulamadım ama..

Erdal Icelli' Alıntı:
[quote="Erdem Akkaş":1z8o33le]Dünyanın en büyük yalanıdır..

Üstadım seni dertli gördüm bu konuda :)[/quote:1z8o33le]

Sorma Erdalım sorma.. :)

Aşk, dört nala giden at gibidir, ne dizginden anlar, ne söz dinler. KONFÜÇYÜS

Aşk, duyguların şiiridir. BALZAC

Aşk, dünyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır. BAILEY

Aşkın gelişi, aklın gidişidir. ANTONINE BERT

Aşk, güzelliğin aracılığıyla çoğalma arzusudur. SOKRATES

Aşk, öyle engin bir denizdir ki, ne başlangıcı ne de sonu vardır. MEVLANA

Gerçeği 1 kez gelir ... Bazen onu kaybettiğinizde anlarsınız aşkmış yaşanan yada daha gelmemiştir ... Bekliyoruz gelecektir birgün ... Kaybettiklerimiz aşk değilmiş o yüzden gamsız ve yeni sevdalara arsız kalbimiz ...

BANA KENDİNİ ANLATMA, YAŞAT... Acıları kurutmalısın yüreğindeki sayfalarda... Umut olmalı, heyecan olmalı gözlerinde... Hüzünlerden uzak olmalısın... İşte yaşamak bu, nefes almak bu demeliyim gözlerini düşündükçe... Korktuğumda sıkıca sarılabilmeliyim sana... Üşüdüğümde sen ısıtmalısın beni yüreğinle... Yüreğinde merhamet, düşüncelerinde vicdan olmalı... Acılara gülümseyebilmelisin... Ne varsa hayata dair paylaşmalısın benimle... İçimde olmalısın yanımda yoksan bile... Paylaşmak istemediğin tek varlık ben olmalıyım... Paylaşılmazım olmalısın... Beni herşeyimle kabullenmelisin... Ben buyum, böyleyim diyebilmeliyim korkusuzca... Hüzünlendiğimde huzur bulduğum kucak, mutluluğumda sarıldığım beden olmalısın... Canım olmalısın, canın olmalıyım... Vazgeçilmezim olmalısın, vazgeçilmezin olmalıyım... Benimsin diyebilmelisin, benimsin diyebilmeliyim... Beni düşündüğünde güneş doğmalı şehrine ve bir daha asla batmamalı... Sonsuzluğa inat...