Aşk

"Bakire bir gölgenin içinde koklamıştım kır çiçeklerini
Dur dememiştim hiç zamana
Biliyordum akıp gitmeliydi an
Sevdamıda götürmeliydi
Cennetimin bakir cibinliğine

Aşk birden doğ
Aşk birden bat
Beni yanına kat.. "

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Kerem Porazan":38ukvdme]Aşk..

Çiçek isimleri ile başlayıp, hayvan isimleri ile biten sürectir..

Diyorsun he abi ?

Umarım benimkisi öyle olmaz...

Kötü çarpıldım, önümü göremiyorum.[/quote:38ukvdme]
geçmiş olsun kaan!!

hala karşılıksız sanırım..
kendini doğru şekilde ifade etmeye çalış, tek kurtuluş yolu bu galiba..

3 sene :S
bence artık gerçekleri görmeye başlamalısın..
olmuyorsa olmuyor,hem elini sallasan ellisi değil mi kaan??

Öyle, öyle de, onun da 3 senedir sevgilisi yok. Hiç bu kadar aciz, sinik kalmadım kimse karşısında. resmen basiretim bağlandı. artık son bir kere daha denemeye karar verdim. Olmazsa olmaz artık. ne yapayım...

Kaan Can Garip' Alıntı:
Evet, 3 senedir karşılıksız. karşılıksız geldi, karşılıksız gidecek. artık ti ye alıyorum kendimi :)
Bir an kendimi görür gibi oldum Kaan kardeşim.

Tam tamına bende 3 sene karşılıksız sevdim yani seni çok iyi anlıyorum üstelik benim sevdiğim insanında bu süre zarfı içinde sevgilisi yoktu. =)

Artık üçüncü senenin sonunda gidip açıldım ( gerçi o'da biliyordu arkadaşlar sayesinde ya neyse ) ama hüsranla geri döndüm. O dakikalarda gerçekten ölmek istedim, zaten zar zor gidip konuşmuşum, açılabilimişim birde "arkadaş kalalım" cevabını duyunca resmen kaynar sular başımdan aşağı döküldü. Yemin ediyorum o sıra tansiyonum ve kalp atışlarım tavan yapmıştı..

Şimdi unutabildim mi? Hayır, senelerdir bu şekilde idare ediyorum. O'ndan başkasını da istemedim ve şimdilerde arada bir hâlâ rüyalarımı süslüyor. Hayallerde ve rüyalarda gül gibi geçinip gidiyoruz..

Keşke gerçek olabilseydi...

Barış Kardeşim, bu kadar benzerlik olmaz. şaşırdım gerçekten.

Benim korkum red cevabı almak. sen anlattın ya, o arkadaş kalalım cevabını bana verdiği an başıma gelecekleri biliyorum. ağlamalar, sızlamalar, sürünmeler, dünya başıma yıkılır. bilemedim öylesi mi daha iyi, böylesi mi ? :(

Unutmak kolay derler, ama çok zor.

Hele bir de başkasıyla ilişkiye başladığını düşünüyorum da, aman Yarabbi.. o zaman heralde tırlatırım.

Benimki zor gibi ama, sende bir daha aşındır kapıyı derim.

Sana yemin ediyorum o cevabı verdiği an dudaklardan kelimeler zor döküldü. Hep kafamda olacak diye kurup sonra da bu cevabı alınca insanın yaşama hevesi ve isteğide kalmıyor.

Beni görenler duygusuz falan sanıyor ama aşırı duygusal bir adamım ve o an benim bittiğim andı. Dediğin gibi ağlamalar, sızlamalar senelerce devam ediyor, senelerdir gördüğüm yok ama hâlâ gider kapısında beklerim acaba son kez dahi görebilirmiyim diye. Mecnun gibi aşık olmuştum ki sanırım hâlâ da öyleyim..

Bu arada ufak bir dipnot; Unutmak kolay değil, unutulsa ben şimdiye kadar ( 2-3 senedir görmediğim kişiyi ) unuturdum.

Zaten unutulsa adı aşk olur muydu?

Barış, çekilecek çilemiz varmış demek ki...

Red cevabı alma olaslığım yüzde 99. yüzde 1'i de laf olsun diye bırakıyorum.

Neyse ya, attım facebook'tan mesaj. akşama cevabını verir. uğraşamıyacam valla... redderse, o zorlukları, hezeyanları yaşıyacağım artık yapacak bir şey yok :(

Kalbim yerinden çıkacak gibi şu an.

Kardeşim seni şu anda çok ama çok iyi anlıyorum. Sen yine Facebook'tan mesaj atmışsın, ben yüz yüze konuştum ve bütün mimiklerini falan hep gördüm..

İnşallah olumlu yanıt alırsın kardeşim, dualarım seninle.. Bu arada cevap aldığında benimle paylaşırsan sevinirim, şu anda en az benimki kadar merak ediyorum..