Aşk

Benden platonik aşıklara ;

Her gün unuttum diyorum artık bitti
Bu gün yepyeni bir gün
Sonra küçük bir bakışın
Senin küçücük bir gülüşün
Alevlendiriyor külleri

Soranlara unuttum diyorum
Adı neydi hatırlamıyorum,
ben artık sevmiyorum
Yalan

Ama öyle demiyor içim
Susmuyor susmuyor kalbim
Hala deli divaneyim

Nereye baksam ne yapsam her şeyde sen
Güzelde ve çirkinde
Güzelde sevginvarinsafsız
Çirkin koyup gidişin sevmiyorum deyişin

Soranlara unuttum diyorum
Adı neydi hatırlamıyorum
Ben artık sevmiyorum
Yalan

Ama öyle demiyor içim
Susmuyor susmuyor kalbim
Hala deli divaneyim

Bir konu arıyordum, bulamadım. Bu konuyu görünce aktifleştirmek istedim.

Acaba benim, konuyu arayıp bulamadığım gibi; arayıp bulamamak mıdır aşk?

Ben Aşk'a olumlu bakmaya karar verdim ..

5 ay oldu onsuzum,ama iyi olduğunu biliyorum o bile yetiyor ..

Yani Aşk nefes aldıkça sürüyor ve insana acıdan çok mutluluk veriyor..En azından bende böyle oldu :)

Aşk? herkese nasip olan bi şey değildir.

Hele günümüzde yaşananları gördükçe ,saç baş yolduğum oluyor bazen.2 günde tanışıp 3.gün ya Aşkııııııııımmm,yaaaaaaa bebeğim o tiki veletleri görünce,hay sizin yaşayacağınız aşkın içine... deseyim geliyor her sefer.

Bu mereti bende tattım,ama harbiden gönülden yataklara düştüm hasta gibi yattım,sabahlara kadar damar şarkılar,yemeden içmeden kesilmeler,bildiğin Mecnun yani.

Demem o ki her gördüğünüz çifti gerçek sanmayın aşk herkese nasip olmaz.

sana gelmeyi ozledim, ya da o ihtimali;
pazar sabahi, daha sehir baslamamisken gune, ton balikli sandvicimi alarak, elimde ders notlarim, hazirladiktan sonra essayimi, tabii seni gormenin karsiligi olarak hayata odemek zorunda oldugum, bir ihtimale dair yurumeyi..
trende seni ya da hayati dinleyerek, gecen her bir istasyonu yazarak zihnime, ve her seferinde rayners lane de durarak, o ani tekrar yasamak, sen oyle yoksun ki, ya da yok yok, oyle varsin ki..
"ve" askin en uzun cumlelerinin baslangici, bitmeyecegine inandiginiz bir dusu paylasirken tum umudu ve huznuyle, ve ile baslarken, ve yine bir pazarken, yine gun, yine batmaya mahkumken, ve ben goc etmeye hazir, ve hayat..
sana gelmeyi ozledim..