Aşk

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":ec9sbkuw]Atkımızı istiyoruz nerede atkılar :)

Aşk başlığına yazılacak şey mi bu ? Hele bugünlerde senin gibi bir adam için... :?[/quote:ec9sbkuw]
Durumum çok kötü biliyorsun Abi.Kafa dağıtmak istedim,hem atkı aşkı denen birşeyde varmış.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
@Tugay Abi,

ru[H][m]u kayb[e]tmiş gibi sanki senin için [y]Aşıyo[r]um [a]rtık        

Bu güzel oldu :)

Olmaz mı Volkanım... Sendeki aşk ile bendeki şair ruhu birleşince önümüzde kimse duramaz. :) Gerçek Kesite çıkmaya hazırım bu arada.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":h8ymkf0h]@Tugay Abi,

ru[H][m]u kayb[e]tmiş gibi sanki senin için [y]Aşıyo[r]um [a]rtık        

Bu güzel oldu :)

Olmaz mı Volkanım... Sendeki aşk ile bendeki şair ruhu birleşince önümüzde kimse duramaz. :) Gerçek Kesite çıkmaya hazırım bu arada.[/quote:h8ymkf0h]
Hahahahahah. Bende hazırım Abim. Volkan Kızıltaş 16 yaşında öldü ! haha.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Nilay KIZILOK":1439msn0]Sacmalama Volkan bu yasta ne olmesi !

Gerekirse kardesimiz kız ile konusuruz.
Yok Abla,Tugay Abiyle aramızdaki birşey o ölme felan yok tabiki.[/quote:1439msn0]

Volkan iyi çocuktu. Arma sevdalısıydı. O resmi gösterdiğinde korkmuştum. Demek ki 3 tane atmak kimi zaman sorun oluyor. Ondaki Galatasaray aşkı, gönlündeki aşkın önüne geçince...

Nilay Abla korkma, kimse bizden olan birşeyi bize sormadan alamaz. :)

Aşk Sabri'nin çektiği şutlara benzer... Sert ve isabetsiz. :ehue

Ben bu konuda konuşmak istemedim ama linç olamdan bende bişiler diyeyim.

SEvgilisi varken başka bir erkekle çıkan ilk kız bu değildir büyük ihtimalle, ve sevgilisi olan bir kızla ilk çıkan da alpaslan değidlir.. bu yüzden orta halli ahlak düzeyimizle eleştirmeyi yanlış buluyorum. Hani evli bir kadınla beraberdim dese anlayacağım. ama diğer ilişkisine rağmen başka biri ile de çıkan kızın o ilişkisinin reel odluğunu kim iddia edebilir.

yaşadıklarımda biliyorum. şu net camiası arttı artalı. tanıdığım her kız stpnesi ile yaşıyor. her erkek şu an 4 kız var hangisi ile çıkacam bilemiyorum hepsi ile takılıyorum diyor. kendimize itiraf edemesek bile hepimiizn yaptığı bir şeyi alpaslan dillendirdi diye bu kadar sütüne gitmeyelim. Aşk zaten mantığın olmadığı alandır. sevgiden bahsetmiyoruz.

Alpaslan, sana da derim ki. sevgilisi olan bir kızla çıkmaya başladıysan, her an terkedilecek gibi dolu dolu, hiç terkedlmeyecek miş gibi temkinli yol alman alzımdı. umarım dolu dolu yaşamışsındır. önünde uzun yıllar var. Kahve lekesini çimen lekesi geçirir sana tavsiyem bu:)

Sühan Cem' Alıntı:
Ben bu konuda konuşmak istemedim ama linç olamdan bende bişiler diyeyim.

SEvgilisi varken başka bir erkekle çıkan ilk kız bu değildir büyük ihtimalle, ve sevgilisi olan bir kızla ilk çıkan da alpaslan değidlir.. bu yüzden orta halli ahlak düzeyimizle eleştirmeyi yanlış buluyorum. Hani evli bir kadınla beraberdim dese anlayacağım. ama diğer ilişkisine rağmen başka biri ile de çıkan kızın o ilişkisinin reel odluğunu kim iddia edebilir.

yaşadıklarımda biliyorum. şu net camiası arttı artalı. tanıdığım her kız stpnesi ile yaşıyor. her erkek şu an 4 kız var hangisi ile çıkacam bilemiyorum hepsi ile takılıyorum diyor. kendimize itiraf edemesek bile hepimiizn yaptığı bir şeyi alpaslan dillendirdi diye bu kadar sütüne gitmeyelim. Aşk zaten mantığın olmadığı alandır. sevgiden bahsetmiyoruz.

Alpaslan, sana da derim ki. sevgilisi olan bir kızla çıkmaya başladıysan, her an terkedilecek gibi dolu dolu, hiç terkedlmeyecek miş gibi temkinli yol alman alzımdı. umarım dolu dolu yaşamışsındır. önünde uzun yıllar var. Kahve lekesini çimen lekesi geçirir sana tavsiyem bu:)

Beni anladığınız için teşekkür ederim.Ben de bılıyorum bu yaptığım şey yanlıs bir hareket hatamı kabul ediyorum zaten.Ama bazı arkadaslar ağır konuşmaya başlayınca ben de boyle bır tepkı verdim.Yaptığım şey cok mantıksızca bırsey ama gercekten kalp söz dinlemiyor.Tekrardan teşekkür ederim..