Aşk

Alpaslan arkadaşımız, bir hata yapmış ve hatasını kabul etmiş. O yüzden, herkes aşkından bahsetmeye devam edebilir. :)

Sühan Bey, her erkeğin öyle olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı, ben bu kadar şanssız olmazdım. :)

Cok ustune gitmissiniz bende kısa bisi yazmıstım. Ancak lutfen daha 18 yasında insanlar hata yapma luksune sahip. İleride cok daha fazla da hata yapacaklar. Kimse sutten cıkmıs ak kasık degil. Hic birimiz 4/4luk degiliz bu hayatta. Evli birine de gonlunu kaptırabilirdi. Gonul bu.

Onur BALCI' Alıntı:
Alpaslan arkadaşımız, bir hata yapmış ve hatasını kabul etmiş. O yüzden, herkes aşkından bahsetmeye devam edebilir. =)

Sühan Bey, her erkeğin öyle olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı, ben bu kadar şanssız olmazdım. :)

:)

Seni sevmeyen ölsün be abi

Onur Balcı mübarek "Pi" sayısı gibi. : ) Sabit mi desek, sessiz mi desek, duygularını dışa vurmaktan hoşlanmayan mı desek...

Bakıyorum da gençler aşka farklı gözle bakıyor, bakmaya çalışıyor. Arkadaşlar, hoşlandığınız her kişiye aşık olduğunuzu sanmayın, sevdiğiniz birine olan duygularınızı aşka çevirmeye çalışmayın. Aşk bambaşka bir şeydir, öyle ağdalı sözcüklere de ihtiyacı yoktur tanımlanırken.

Sahiden aşk nedir?

Aynı masada 2 saat sessiz kalabilme ozelligi var desek daha dogru.

Kızmasın bana takılıyorum.:)

Onur Yavuz' Alıntı:
Onur Balcı mübarek "Pi" sayısı gibi. : ) Sabit mi desek, sessiz mi desek, duygularını dışa vurmaktan hoşlanmayan mı desek...

Bakıyorum da gençler aşka farklı gözle bakıyor, bakmaya çalışıyor. Arkadaşlar, hoşlandığınız her kişiye aşık olduğunuzu sanmayın, sevdiğiniz birine olan duygularınızı aşka çevirmeye çalışmayın. Aşk bambaşka bir şeydir, öyle ağdalı sözcüklere de ihtiyacı yoktur tanımlanırken.

Sahiden aşk nedir?

Aşk içinde uçan kelebeklerdir.:)

Konu dışı olacak ama eklemeden geçmeyeyim dedim Ankaradaki buluşmada sanırım 4 saat boyunca sesini duymamıştık Balcı Onur'un :) Ben uykuya daldı sanmıştım hatta :)

Onur Yavuz' Alıntı:

Sahiden aşk nedir?
Kim bu talihsiz yengemiz? :)

Aşk=Galatasaray, Galatasaray=Aşk Alın size yeni bir açılım :p

Cem Adrian demiş ki "AŞK" için :

"Aşkmış hiç olmayan bir tanrıya inanmak
Anlamı olmayan kelimelermiş dualarımız
Elini kesip bacağındaki acıyı unutabilir misin ?
Yüzüme yapışmış bu yalanın izlerini hangi makyajla kapatabilirsin?
Bana artık inanmadığım bir güneşi doğurabilir misin ? "

doğru söze ne denir ki :)

Aşkı tam anlatabilmiş bir şarkı sözü:
"i wanna walk but i run back to you-
thats why i hate myself for lovin you."
Yürüyüp gitmek istiyorum fakat dönüp sana koşuyorum, bu yüzden seni sevdiğim için kendimden nefret ediyorum.

millet bagırsın sevgilisinin kollarında aşkım diye bizde inLeteLim heRyeri TEK AŞK GALATASARAY diye

"Ah,Aşk ! Seninle ben Kaderle el ele versek
Bu mevcudiyeti toptan değiştirsek
Onu paramparça edip,sonra da
Kalbin arzusuna göre yeniden şekil versek !"

Ömer Hayyam,Rubai