Re: Aslantepe Kombineleri 20 Eylül'de Satışa Çıkıyor
Bu kale arkası tribünlerin katlarının kaçar kişilik olduğunu net olarak bilen varmı acaba.
Bu kale arkası tribünlerin katlarının kaçar kişilik olduğunu net olarak bilen varmı acaba.
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:Şimdi stadı geziyorum karar veremiyorum.Mor ile gözüken 5 numaralardan görüntü o kadar kötü değil.Kuşbakışı biraz.Acaba yanıltmaca mı var bu işin içinde.
Batı tribününde Kırmızı ile gözüken 2 numara yoksa Batı tribününde Mor ile gözüken 5 numara mı.Çok kararsızım
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Tonguç bey yanlış anlamanızı istemem ama merak ettim doğrusu neden kombine alıyosunuz.
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:Ya işte batı tribününün en üst katına güvenebilsem (görüntü açısından) ortalarından alıcam.Babamın gözleri çok iyi seçemez eğer görüş açısının çok iyi olmadığı bir yerden alırsam sonra topa tutar beni.Dilinden kurtulamam.
Bir de yine batı tribünü 2.kattan en solundan yada en sağından alabilirim.O zaman da maçın bir devresinde zevk oranı düşüyor.
İşte kararsızlığım bu.
Emre, herhalde o tribüne damsız girilemez. : )Emre Yüksel' Alıntı:Aile tribünü ne ya..Oturma grubu falan mı var..
Her gün yeni bir şey çıkıyor..
Daha okumayacağım bu başlığı herhalde..
Kafam karışıyor..
Emre Yüksel' Alıntı:Aile tribünü ne ya..Oturma grubu falan mı var..
Kafam karışıyor..
Semih Ural' Alıntı:Hayırlısıyla aldık. Daha görüş açısı vs gibi birçok bilgiye sahip değiliz. Bi fırsatını bulup ziyaret etmek lazım stadı bi ara.
Aile tribünü benim gibi korktuğu için Alisamiyen'e gidemeyen insanların stada girebilmesi için yapılmışsa güzel. 52000'de 3000 çok değil. Sadece Ülker alanlar giriyorsa kötü. 29 Ekim'de açılış var sanıyordum. Üzüldüm.Emre Yüksel' Alıntı:Aile tribünü ne ya..Oturma grubu falan mı var..
Kafam karışıyor..
Semih Ural' Alıntı:Hayırlısıyla aldık. Daha görüş açısı vs gibi birçok bilgiye sahip değiliz. Bi fırsatını bulup ziyaret etmek lazım stadı bi ara.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Emre Abi görüş açısı demişken, Şahenk'te tek yarısahayı gören kombine senin miydi, Eser Abi'nin mi?
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Tonguç Sarp Gavtoğlu":266l5oux]Ya işte batı tribününün en üst katına güvenebilsem (görüntü açısından) ortalarından alıcam.Babamın gözleri çok iyi seçemez eğer görüş açısının çok iyi olmadığı bir yerden alırsam sonra topa tutar beni.Dilinden kurtulamam.
Bir de yine batı tribünü 2.kattan en solundan yada en sağından alabilirim.O zaman da maçın bir devresinde zevk oranı düşüyor.
İşte kararsızlığım bu.