Aslantepe Kombineleri Satışta

Re: Aslantepe Kombineleri 20 Eylül'de Satışa Çıkıyor

Bu kale arkası tribünlerin katlarının kaçar kişilik olduğunu net olarak bilen varmı acaba.

Aile tribünü ne ya..Oturma grubu falan mı var..
Her gün yeni bir şey çıkıyor..
Daha okumayacağım bu başlığı herhalde..
Kafam karışıyor..

Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Şimdi stadı geziyorum karar veremiyorum.Mor ile gözüken 5 numaralardan görüntü o kadar kötü değil.Kuşbakışı biraz.Acaba yanıltmaca mı var bu işin içinde.
Batı tribününde Kırmızı ile gözüken 2 numara yoksa Batı tribününde Mor ile gözüken 5 numara mı.Çok kararsızım

Kendi iletime alıntı yapmak zorundayım.

Pegasus tribünü kale arkası olandı değilmi kuzey olanı.

Baya ucuzmuş yahu öğrenciye..Acaba şu batı tribünü sevdasından vazgeçip ben de mi kale arkasında yerimi alsam :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Tonguç bey yanlış anlamanızı istemem ama merak ettim doğrusu neden kombine alıyosunuz.

2 tane alacağım ben.Bir babam için.O yaşda bir insanın tribünlerde olması ne kadar doğru.Ben tasvip etmiyorum, ama çok ısrar ettiği için kıramıyorum da.
İşte bu yüzden çok fazla gürültü patırtının olmadığı bir yerden almayı yeğliyorum.

Ya işte batı tribününün en üst katına güvenebilsem (görüntü açısından) ortalarından alıcam.Babamın gözleri çok iyi seçemez eğer görüş açısının çok iyi olmadığı bir yerden alırsam sonra topa tutar beni.Dilinden kurtulamam.

Bir de yine batı tribünü 2.kattan en solundan yada en sağından alabilirim.O zaman da maçın bir devresinde zevk oranı düşüyor.

İşte kararsızlığım bu.

Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Ya işte batı tribününün en üst katına güvenebilsem (görüntü açısından) ortalarından alıcam.Babamın gözleri çok iyi seçemez eğer görüş açısının çok iyi olmadığı bir yerden alırsam sonra topa tutar beni.Dilinden kurtulamam.

Bir de yine batı tribünü 2.kattan en solundan yada en sağından alabilirim.O zaman da maçın bir devresinde zevk oranı düşüyor.

İşte kararsızlığım bu.

Tonguç Bey;

Bu stad BAYIR a yapılmış gibi bir tespitiniz vardı, o konuda hala çekinceleriniz var mı ? Malum babanız stadda olacak Allah muhafaza..

Emre Yüksel' Alıntı:
Kafam karışıyor..
Emre, herhalde o tribüne damsız girilemez. : )

Tribün kültürümüz bayağı bayağı değişmeye başladı. Sonumuz hayrola...

Eski tabirle Kapalı, yeni tabire göre Doğu denilen yerin 5.katındaki, sarı olarak gösterilen yerlerde de iyi tribün olacağı söyleniyor.

Çekincesi olanlar, ben oturarak maç izlemem diyenler oradan da alabilirler kombinelerini.

Hayırlısıyla aldık. Daha görüş açısı vs gibi birçok bilgiye sahip değiliz. Bi fırsatını bulup ziyaret etmek lazım stadı bi ara.

Emre Yüksel' Alıntı:
Kafam karışıyor..

Girerken alkol muayenesi varmış abi.

Diğer kartlara taksit yok değil mi?

Bir de öğrenciler GSBonus alamıyor sanırım.

Fiyatlar gerçekten uygun doğrusu. Yani, en azından biz öğrenciler için.

Semih Ural' Alıntı:
Hayırlısıyla aldık. Daha görüş açısı vs gibi birçok bilgiye sahip değiliz. Bi fırsatını bulup ziyaret etmek lazım stadı bi ara.

Semih Abi asy.net'te okudum. Varyap stat içinde ziyaretçiye sıcak bakmıyormuş.

Aranızda bilenler vardır, inşaat mühendisliği okuyorum. Benim de stajımda bazı şantiyelere girmem bile sıkıntı oldu, stajyer olmam rağmen. Çelik burun ayakkabı, yelek,tetanoz aşısı vs. Örneğin Zincirlikuyu'daki Zorlu inşaatı iş güvenliği önlemlerinin çok sıkı uygulandığı bir yer. Biliyorsunuz Sapphire İstanbul bir işçi ölüm yaşandı, bu tarz prestijli projeler ve büyük firmalar için eksi puanlar bunlar. Kıscası, adamları haklı görüyorum bu konuda.

Emre Yüksel' Alıntı:
Kafam karışıyor..
Aile tribünü benim gibi korktuğu için Alisamiyen'e gidemeyen insanların stada girebilmesi için yapılmışsa güzel. 52000'de 3000 çok değil. Sadece Ülker alanlar giriyorsa kötü. 29 Ekim'de açılış var sanıyordum. Üzüldüm.

Semih Ural' Alıntı:

oo hayırlı olsun devrem... : )
semih benim sabahtan devrem.
sabah kimse olmuyor sekizde falan, bütün forum bizim : )
istediğin gibi yaz çiz..

Emre Abi görüş açısı demişken, Şahenk'te tek yarısahayı gören kombine senin miydi, Eser Abi'nin mi?

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Emre Abi görüş açısı demişken, Şahenk'te tek yarısahayı gören kombine senin miydi, Eser Abi'nin mi?

eser'indi.. resmi de var..
bulursam koyarım buraya..
tek yarı sahayı görse iyi, tek potayı görüyordu sadece.

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Tonguç Sarp Gavtoğlu":266l5oux]Ya işte batı tribününün en üst katına güvenebilsem (görüntü açısından) ortalarından alıcam.Babamın gözleri çok iyi seçemez eğer görüş açısının çok iyi olmadığı bir yerden alırsam sonra topa tutar beni.Dilinden kurtulamam.

İşte kararsızlığım bu.

Tonguç Bey;

Bu stad BAYIR a yapılmış gibi bir tespitiniz vardı, o konuda hala çekinceleriniz var mı ? Malum babanız stadda olacak Allah muhafaza..[/quote:266l5oux]

Evet evet öyle demiştim.Fakat kale arkası tribün için.Herneyse umarım herşey yolundadır da, ilerleyen yıllarda üzücü olaylarla karşılalaşmayız.

Babam stadda olacak.Ben onun yanında sakin kişilerin oturmasını istiyorum.Keşke çevresinde oturacak kişileri de seçebilme şansım olsaydı, bu işin şakası tabi.Çünkü o olur olmadık pozisyonlara sinirlenir, herşeye itiraz eder, herşeyden kart bekler.İstediği sonuç çıkmasa hakeme bahane bulur.Televizyonda bile onunla maç izlemekten çekinir oldum.İşte ben bu yüzden her detaya takılıyorum.

Valla Tonguç bey seçme şansınız var..
Önünde, arkasında, sağında , solunda bulunan koltukların da kombinesini alırsanız, istediğiniz adamı oturtursunuz : ))