Aslantepe Kombineleri Satışta

Re: Aslantepe Kombineleri 20 Eylül'de Satışa Çıkıyor

Öğrenci indirimi ve gsbonus indirimiyle 475 olmuyor muydu ya? Bir yerde öyle okumuştum

Beklediğimden çok daha organize bir yapı vardı bugün.. Sami Yen kombinelerinin satışındaki karambolden eser yoktu.. Kapıda güleryüzle hoşgeldin demeler, numaratörde numaran yansın diye beklerken açık büfe ikramlar, çok sayıda ofis, hızla biten işlemler.. şaşırdık doğrusu.. kulübümüzden pek görmediğimiz hareketler bunlar.. daha 3 ay önce kapıdaki kağıda isim yazarak sıraya girmiş ve kaynak yapanlara engel olamamıştık.. hoş oldu , güzel oldu.. kapalı ruhunu 2012 ye kadar aramaya devam.. pegasus'ta deneyeceğiz şansımızı..

bu arada satışların iyi gittiğini söyledi arkadaş.doğu ve batı tribünlerinde 1. kat çok satılmış.. İnsanlar çok yukarıdan almak istemediğinden koltuk bulamıyormuş.. Doğu ve Batı yüzlerinde en üstlere kalmışlar.. Pegasusta ise en üst katta kalenin tam arkasında yer yok, biraz çapraza kaymak zorundasınız..

Emre iki şey sormak istiyorum.

1- kombinelerde kişilerin adı ayzacakmıymış?
2- Pegasus tribününde en alt katta yer varmıymış?

Şimdi merak ettiğim konu ;
Kombineyi alan öğrenci bunu başkasının bonus kartından alabiliyormu?

Misal ben bir arkadaşımla beraber öğrenci indirimindende fadalanarak kombine alsam ama GS bonus kartı abimin,babamın , bir x kişinin olsa sorun oluyormu acaba?

Berkan Çatal' Alıntı:
Öğrenci indirimi ve gsbonus indirimiyle 475 olmuyor muydu ya? Bir yerde öyle okumuştum

Gs bonus varsa ve öğrenci isen toplamda yüzde 60 indirim alıyosun. Yüzde 50 öğrenci olduğun için yüzde 10 gsbonus sahibi olduğun için.

Kale arkaları üst katlar 475, 525 olan 1. kat.

Sühan Cem' Alıntı:
Emre iki şey sormak istiyorum.

1- kombinelerde kişilerin adı ayzacakmıymış?
2- Pegasus tribününde en alt katta yer varmıymış?

sühan isim yazıp yazmayacağı konusunda bilgim yok ama yazsa da yazmasa da kart elinde olan tribüne girer.. bundan önce yazmıyordu biliyorsun..

pegasus alt kat salı günü, eski açık kombinesi olanların öncelik döneminin başlamasıyla satışa çıkacakmış.. şu anda güney ve kuzeyde sadece üst katlar satılıyor..

Doğan Sağlam' Alıntı:

Misal ben bir arkadaşımla beraber öğrenci indirimindende fadalanarak kombine alsam ama GS bonus kartı abimin,babamın , bir x kişinin olsa sorun oluyormu acaba?

hayır olmuyor doğan..
eski kombinelerin 4 kişilik hakkı varmış.
yani ben sami yen kombinemle 4 tane aslantepe kombinesi alabiliyorum ve bunları farklı gsbonuslarla ödeyebiliyorum.yeterki gsbonus sahibi orada olsun.

Emre Yüksel' Alıntı:
hayır olmuyor doğan..
yani ben sami yen kombinemle 4 tane aslantepe kombinesi alabiliyorum ve bunları farklı gsbonuslarla ödeyebiliyorum.yeterki gsbonus sahibi orada olsun.

Peki abi ben GS Bonus alsam 2 kombine alabilirmiyim öğrenci olarak?

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":3bokotw0]
hayır olmuyor doğan..

Peki abi ben GS Bonus alsam 2 kombine alabilirmiyim öğrenci olarak?[/quote:3bokotw0]

kart limitin yettiği sürece alabilirsin..

Doğan Sağlam' Alıntı:

Kendi kartın olmalı...

Ögrencilere gsbonus vermiyor bankalar. Ögrenci kimliğiniz ve kart sahibiyle beraber gidip alabilirsiniz. Kombine nasıl olsa sizin üzerinize düzenleniyor.

Ailemde GSBonus'u olan yok, ailemde Galatasaray'lı yok çünkü.. Doğal olarak şu an sadece mahalleden abilerimde vs. var GSBonus.. Öğrenci belgem, öğrenci kimliğimi alıp, o abinin kartı üzerinden alabilirim değil mi öğrenci kombinemi ?

Bir de kaç taksit yapılıyor bu şartlarda?

Okan Pegasus 1. kat tribünde sadece 1 blok satılıyor abicim orta blok ve bir blok daha ayrılmış, o yüzden perşembeye kalırsa bile çok az kalır ama kesin kalmaz da diyemem abicim bir şansını dene sen genede.

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Ailemde GSBonus'u olan yok, ailemde Galatasaray'lı yok çünkü.. Doğal olarak şu an sadece mahalleden abilerimde vs. var GSBonus.. Öğrenci belgem, öğrenci kimliğimi alıp, o abinin kartı üzerinden alabilirim değil mi öğrenci kombinemi ?

Bir de kaç taksit yapılıyor bu şartlarda?

Lütfen bi bilgilendirme :oops:

12 taksit yapılıyor. GSBonus Card bulursan alırsın merak etme ;)

Ben bugun konuştum müşteri hizmetleri ile. 1 Gsbonus kartı ile 4 tane kombine alınıyormuş en fazla. Kartın sahibinin yanınızda olmasına gerek yok ama akrabanız değilse kart sahibi, noterden bir vekaletname düzenlemek en sağlamı olurmuş. Gsbonus dışında hiçbir karta taksit imkanı yokmuş.

ASY`ye kombinem yok, ama komşumuzun var..Onun da GSBonus kartı yok; GSBonus'u teyze oğlundan alıcak komşumuz o şekil ayarladım. Param, öğrenci belgem vs. her şey hazır, yine de öncelikli karttan yararlanabiliyor muyum?