Aslantepe Kombineleri Satışta

Re: Aslantepe Kombineleri 20 Eylül'de Satışa Çıkıyor

Emre Yüksel' Alıntı:
Valla Tonguç bey seçme şansınız var..
Önünde, arkasında, sağında , solunda bulunan koltukların da kombinesini alırsanız, istediğiniz adamı oturtursunuz : ))

:p parayı veren düdüğü... :p

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Diğer kartlara taksit yok değil mi?

Bir de öğrenciler GSBonus alamıyor sanırım.

Fiyatlar gerçekten uygun doğrusu. Yani, en azından biz öğrenciler için.

İzninizle tekrarlayayım bilgi edinme formumu.

Emre Yüksel' Alıntı:
Valla Tonguç bey seçme şansınız var..
Önünde, arkasında, sağında , solunda bulunan koltukların da kombinesini alırsanız, istediğiniz adamı oturtursunuz : ))

Emre Bey zaten o konuyu da düşündüm.2 tane kombine alacağım demiştim ya.İşte bu yüzden.
Kuzenim Necmi babama maçlarda eşlik edecek.Ona da çok güvendiğim söylenemez, normal karşılıyorum zaten.Ama yine de onu sakinleştirebileceğini düşünüyorum.Umarım Sühan gibi siz gibi seyirciler de vardır Batı tribününde.Bazen kuzenim Necmi maçlara gelemeyecek o zaman da ben eşlik edeceğim.

Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":2nj070sx]Valla Tonguç bey seçme şansınız var..

Emre Bey zaten o konuyu da düşündüm.2 tane kombine alacağım demiştim ya.İşte bu yüzden.
Kuzenim Necmi babama maçlarda eşlik edecek.Ona da çok güvendiğim söylenemez, normal karşılıyorum zaten.Ama yine de onu sakinleştirebileceğini düşünüyorum.Umarım Sühan gibi siz gibi seyirciler de vardır Batı tribününde.Bazen kuzenim Necmi maçlara gelemeyecek o zaman da ben eşlik edeceğim.[/quote:2nj070sx]

Necmi ağabey varsa sorun yok..
Bence siz babanızı Sühan'a emanet ediniz..
Maç çıkışı sağ salim teslim alırsınız..
Biraz kafası ütülenmiş olur ama olsun o kadar.. : )
Sonuçta kaç kişi sağlam çıkıyor stattan..

Tonguç bey, ben sizle tanışmayı çok isterim.. Babanızla geleceğiniz ilk maçta buluşalım orada lütfen.. Bu arada Necmi'ye güvenin bence.. : )

Ya eski Necmi olsa hayatta güvenmem ona.Bundan 6-7 yıl önce İnönü stadında bir maç vardı.Mutlaka hatırlarsınız siz de.Necmi de gitmişti maça.Stadın demirlerini sallaya sallaya kırmışlar.Maç sonrasında gece yarısı telefonla konuştum daha stadın oralardaydı.Niye kırdınız demirleri bu tam bir barbarlık dediğim de ise ''aslanı kafese koymaya çalışırsan aha da böyle olur'' gibi şeyler söylemişti.Fakat artık daha bilinçli bir taraftar oldu.Bunda benim etkim örnek taraftar çizgim yadsınamaz..

Siz de alıyorsunuz o zaman kombine. Beni doyuracaksanız tabi neden olmasın, buluşalım :p Karnım açken maç izleyemiyorum.Pozisyonlara doğru yorumlar getiremiyorum.

Bizim tanışmamız kolay da ben Sühan'la babamın tanışmasını düşünemiyorum :) Metin Oktay'dan başlar, Tanju'dan çıkarlar artık. :)

Ahahaha kombine başlığı geyiğe dönmüş:)

Kim gelirse gelsin bağıramıyorsa bile alkışlayacak taraftar gelsin. Maçı seyredip yanındakine maç yorumlayacak taraftar istemiyorum o stadda. Maçtan sonra oturalım bir meyhaneye yorumlayalım ama orada bağıralım türküler söyleyelim takım için.:))

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:

Evet Emre, diğer kartlara taksit imkanı yok.

Öğrenciler GSBonus alabilir mi sorusuna gelirsem, eğer elinde başka kredi kartı varsa -ek kart olmamak koşuluyla- alabilirsin. Bazı bankalar üniversite öğrencilerine kredi kartı veriyor ama GSBonus´ta bir geliri olma şartı arıyorlar.

Sanırım sana tek uygun olanı, aileden birine kart çıkarttırıp ondan ek kart başvurusu yapabilirsin. Ana kart ile ek kart başvurusu aynı anda yapılabilir, zaman kaybetmemek için.

Bir şey sormak istiyorum.Bu 570 küsürlü öğrenci kale arkası kombinesi yarım sezonlukmu ?Şimdden teşekkür ederim.

Bir Gsbonus ayarlayabilsem hemen yarın Doğu tribün sarı kısımlardan alacağım ama GsBonus ayarlayamadım bir türlü. Artık Pegasus alt yolu gözüküyor bana malesef.

Bu arada Tonguç bey kenar tribünlerin alt kısımlarından alırsanız zannetmiyorum düşündüğünüz gibi bir sıkıntı yaşayacağınızı.

Kısmetse o öğrenci için olan kale arkası tribün kombinesinden alıyorum.Abim ve GSBonus'u sağolsun..:)

ultrAslan UNi Kuzey(Pegasus) 1.katta olacak.

1.5 sezonluk fiyatı öğrenci indirimi ve GSBonus ile 575 TL.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":eek:vf6unpi]

Evet Emre, diğer kartlara taksit imkanı yok.

Öğrenciler GSBonus alabilir mi sorusuna gelirsem, eğer elinde başka kredi kartı varsa -ek kart olmamak koşuluyla- alabilirsin. Bazı bankalar üniversite öğrencilerine kredi kartı veriyor ama GSBonus´ta bir geliri olma şartı arıyorlar.

Sanırım sana tek uygun olanı, aileden birine kart çıkarttırıp ondan ek kart başvurusu yapabilirsin. Ana kart ile ek kart başvurusu aynı anda yapılabilir, zaman kaybetmemek için.[/quote:eek:vf6unpi]

Onur Abi Yapı Kredi'den bir kartım var. Denizbank'tan başvurabilirm belki.; ama yeni ev tuttum, önce bir harcamalarımı gözden geçirmem laızm. Okul başlasın; ama fiyatlar iyi gerçekten.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Bir Gsbonus ayarlayabilsem hemen yarın Doğu tribün sarı kısımlardan alacağım ama GsBonus ayarlayamadım bir türlü. Artık Pegasus alt yolu gözüküyor bana malesef.

Şamil okul bitti mi abi senin? Yoksa öğrenci indiriminden sen mi faydalanmıyorsun?

Emre öğrenci indirimi sade pegasus tribün ve güney tribün için geçerli (kale arkaları), ben esasında doğu tribünden almak istiyordum fakat bir miktar taksit olmayınca o fiyat bana çok koyar o yüzden artık indirimden faydalanıp Pegasus tribün'den alacağım.