Şimdi soru sorayım bir kaç tane...
1- GS erkek basketbol takımı antrenmanlarını nerede ne sıklıkla yapıyor? İstediği saat ve günde antrenman yapabiliyor mu?
2- Yukarıdaki sorunun aynısını Kadın basketbolu için soruyorum
3- Yukarıdaki sorunun aynısını Alt yapı basketbolu için soruyorum
4- Voleybol takımlarımız maçlarını nerede yapıyor?
5- Voleybol erkek-kadın takımları ve alt yapı takımları antrenmanlarını nerede yapıyor?
6- Aynı gün voleybol ve basketbol maçlarımız olduğunda yönetim neden maç saatlerini ayarlayamıyor?
7- Kadın basket-Erkek basket maçları (veya kadın-erkek voleybol) hafta içi maçlarını neden bazen aynı gün oynayamıyor
8- Misal Kadın voleybol ve kadın basket maçı aynı güne denk geldiğinde iki maça da gidebiliyor musunuz?
9- Sami Yen´de 20 bin kişiyi zor buluyorduk stat yapıldığında 52 bin çok diyenler ne düşünüyor günümüz şartlarında?
10- Salon yapıldığında salonun sağlayacağı ek gelirlerin farkında mısınız?
11- Eğer Salon ASY Spor kompleksine yapılırsa oranın 7/24 kullanılır alan haline gelmesi kulübe + değer sağlar mı?
12- TBF'nin İpekçi üzerindeki hakları dolayısıyla kulübe yaptığı baskıyı biliyor musunuz?
13-TBF ve TVF'nin şube gelirlerinden bu anlamda pay aldığının farkında mısınız?
14- GS'ye salon istemek ayıp mı?
15- İpekçi'de taraftarın ne şartlarda salona girdiğini biliyor musunuz? Misal son maçta 18´deki maça kapıların 17:30´da açıldığını insanların soğuktan dışarıda donduğunu biliyor musunuz?
Bunun gibi bir ton detay var. Bu hazırlanmış bir yazı olmadığı için ilk aklıma gelenleri yazdım. Biz kulübe 4 senedir baskı yapıyoruz genel kurulda veya gördüğümüz herhangi bir yerde baskı yapmaları için arkadaşları örgütlüyoruz. Yaklaşık 6 senedir bu olaya kafa yoruyoruz.
Salonun kulübe ek bir masrafı yok. Zaten GSYİAD'ın taslak proje için ayırdığı 8 milyon € para var. Gerekirse salon için bu parayı aktaracaklar. Ki salonla beraber kompleks 7 gün yaşayan bir yer haline gelecek. Böylece taraftarın ayağı oraya alışacak. Dinamizm parayı da beraberinde getirecek. Ki İstanbul'da "Kuruçeşme Turkcell Arena" kapandığı için açık hava konser alanı arandığından şu anki Aslanlı Yol denen bölgede açık hava konser alanı haline getiriliyor. Yani orayı canlandırma yaşatma projesinin parçasıdır bu olay.
Edit: Kulüp kendi parası ile stada yakın bir yerde arazi topluyor. Stada kuş uçuşu 800 metre kuzey batıda bir yerde. Arena bölgesine salon yaptırılmaz ise salonun oraya yapılması gündemde. Eğer salon Arena bölgesine yapılırsa o zaman o araziye alt yapılarımız ve Florya taşınacak.
Ellerinize Sağlık Sühan bey. Gerçekten de bu sorunların hepsini takımlarımız ve kulübümüz ciddi ciddi yaşıyor. Bu branşlarda büyümek için salon şart.
Yalnız merak ettiğim husus şu ; Voleybol takımlarımız bu basketbol salonunda maç yapabilecek mi ? Zira onların Salonu biraz daha farklı dizayn ediliyor. Yoksa onlara küçük bir salon mu yapılacak ?