Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Londra olimpiyatlarında basketbol oynanan salonu çok beğendim o tipte bir salon yapmalıyız 15.000 binden aşağı olmamalı 45.000 bine yakın kombine sattık futbolda basketboldada haydi haydi satarız.

Beşiktaş bunu yaptığı sansasyonel transferler sonrası da yapmıştı. Yine öyle bir transfer arayışına girip taraftarı üzerinden ekstra paralar kazanmak istemiş olabilirler. Hiçbir zaman katkı alma amaçları olmadı zaten. Bizim yönetim onlar kadar duyarsız değil yine de. Tamam duyarsız ama onlar kadar değil. :) Geçen seneye göre artış olmaması gerektiğini düşünüyorum ben. Euroleague yerine Eurocup oynayacağız sonuçta.

Radyo spor'da yöneticilerimizden Refik Arkan vardı. Türk Telekom Arena'nın yanına bir salon yapacağız dedi. Ayrıca şuana kadar yapılanların en iyisi olacak diye ekledi. Hayırlısı bakalım.

Radyo spor'da yöneticilerimizden Refik Arkan vardı. Türk Telekom Arena'nın yanına bir salon yapacağız dedi. Ayrıca şuana kadar yapılanların en iyisi olacak diye ekledi. Hayırlısı bakalım.

Böbürlendikleri salonlarının (baştan başa yolsuzluklarla dolu) arsasının ihale ilanını Bursa'da bir köy gazetesinde yayınlatarak, kimsenin duymasını sağlamadan, ruhsat yolsuzluğu yapmadan, bacağı 7 cm kısaltarak bir taraflara saklamadan, Türk milletinin şerefi askerlikten kaçarak bu süreleri ihale yolsuzlukları ve kul hakkı ve haram yiyerek geçirmeden ALNIMZIN AKI VE ŞEREFİMİZLE GÖSTERE GÖSTERE SALONUMUZU YAPIP, ŞEREFLİ NASIL OLUNURU BİR KERE DAHA GÖSTERECEĞİZ!

Başkan yardımcısı Refik Arkan ;

“Basketbolla ilgili kapalı spor salonu için ciddi adımlar atıyoruz. Japonya’da bir kapalı salon var. 20 bin kişilik. Açılıyor, kapanıyor, aynı anda iki aktivite olabiliyor. Bir tarafta spor yapılırken, diğer tarafta konser verilebiliyor. Galatasaray’ın tarihi bir misyonu var. Nasıl amatör şubelerde öncülüğü biz yapıp Türkiye’ye sporu biz getirdiysek, yaptığımız her iş başkalarına örnek olmuştur. Bizim yapacağımız kapalı salon da herkesin aklını başından alacak.”

Anlaşılan baya bir iddialıyız. Yukarıda Fatih abinin belirttiği gibi ALNIMZIN AKI VE ŞEREFİMİZLE GÖSTERE GÖSTERE SALONUMUZU YAPIP, ŞEREFLİ NASIL OLUNURU BİR KERE DAHA GÖSTERMELİYİZ.

Inş salon projemiz resmiyete dökülür.devamlı sampiyonluğa ve başarıya ulaşmak istiyorsak iyi bir kadyomuzun devamlı olması gerekiyor. Bu ekonomik olarak iyi durumda olmamamızı gerektirmektedir. Ekonomik olarak iyi olmak için de salon projemizden iyi bir gelir elde etmek gerekmektedir.

Bir söylenende yapılsa bare. Salon muhabbeti geçen seneden beri var. Ortada proje muhabbeti dönüyor ama sadece o kadar sürekli dönüyor. Sahi bi tenis şubemiz olacaktı. Hentbol şubemiz çok kısa sürede açılıp gelecek sene maçlara çıkacaktı 1.ligde. O gelecek sene geldi sahi kaçıncıyız hentbol liginde? Fatih hoca istesin Berbatov'a Demba Ba'ya 2 dk da imza da attırıyorduk. Yönetim hep atıp tutuyor bizde ne derlerse desinler hep heyecan yapıyoruz. Başarı gelirse atıp tuttukları kimsenin umrunda olmuyor başarı gelmezse bkz: Adnan Polat. Umarım arada söylediklerini yaparlar. Salon en mühim olanlarından belkide en önemlisi.

Bir söylenende yapılsa bare. Salon muhabbeti geçen seneden beri var. Ortada proje muhabbeti dönüyor ama sadece o kadar sürekli dönüyor. Sahi bi tenis şubemiz olacaktı. Hentbol şubemiz çok kısa sürede açılıp gelecek sene maçlara çıkacaktı 1.ligde. O gelecek sene geldi sahi kaçıncıyız hentbol liginde? Fatih hoca istesin Berbatov'a Demba Ba'ya 2 dk da imza da attırıyorduk. Yönetim hep atıp tutuyor bizde ne derlerse desinler hep heyecan yapıyoruz. Başarı gelirse atıp tuttukları kimsenin umrunda olmuyor başarı gelmezse bkz: Adnan Polat. Umarım arada söylediklerini yaparlar. Salon en mühim olanlarından belkide en önemlisi.
Taraftar hep ister zaten. Sanki erkek ve kadın takımlarının bütün maçları dolup taşıyor da Abdi İpekçi yetmiyor da yeni ve daha büyük salon istiyoruz.
Önce Abdi İpekçinin yarısını bir dolduralım da yeni salonu istemek için yüzümüz olsun.

Taraftar hep ister zaten. Sanki erkek ve kadın takımlarının bütün maçları dolup taşıyor da Abdi İpekçi yetmiyor da yeni ve daha büyük salon istiyoruz.
Önce Abdi İpekçinin yarısını bir dolduralım da yeni salonu istemek için yüzümüz olsun.

Beyefendi Fülker arenayı kaç kişi dolduruyor? Üstelikte yerleşim merkezlerinin tam ortasında.

Salon konusu artık Galatasaray'ın namusu olmuştur. Elin yamalı bohçalı, önüne gelenin kullandığı çıkışta kapıların açılmadığı, taraftar pankartlarının sokulmadığı sıkıntılar istemiyoruz.

Eğer tek büyüksen salonunu yapmak boynunun borcudur. Elin şikecisi bir şekilde yaptı.

Beyefendi Fülker arenayı kaç kişi dolduruyor? Üstelikte yerleşim merkezlerinin tam ortasında.

Salon konusu artık Galatasaray'ın namusu olmuştur. Elin yamalı bohçalı, önüne gelenin kullandığı çıkışta kapıların açılmadığı, taraftar pankartlarının sokulmadığı sıkıntılar istemiyoruz.

Eğer tek büyüksen salonunu yapmak boynunun borcudur. Elin şikecisi bir şekilde yaptı.
Ülker arenayı Ülker yaptı. Kulübün cebinden beş kuruş para çıkmadı. Var mı bizim böyle sponsorumuz? MP isim parasını bile vermiyor. Eğer böyle bir imkanınız yoksa 15 günde bir maç oynanacak bir salona milyonlarca dolar yatırmanın hiçbir ticari, sportif ve mantıklı nedeni olamaz. Dediğim gibi hiç kimse finanse etmeyecekse taraftar elini cebine atsın. Maç bileti 10 tl olmuş diye ağlayarak bu işler çözülmez malesef. Hele hele namus meselesi haline hiç getirilmez.
Ben Abdi İpekçide dediğiniz sorunları hiç yaşamıyorum. Kalabalık olmadığı için rahat rahat girip çıkıyoruz. Keşke taraftar maçları doldursa da o dediğiniz sıkıntıları çekiyor olsak.

Ülker arenayı Ülker yaptı. Kulübün cebinden beş kuruş para çıkmadı. Var mı bizim böyle sponsorumuz? MP isim parasını bile vermiyor. Eğer böyle bir imkanınız yoksa 15 günde bir maç oynanacak bir salona milyonlarca dolar yatırmanın hiçbir ticari, sportif ve mantıklı nedeni olamaz. Dediğim gibi hiç kimse finanse etmeyecekse taraftar elini cebine atsın. Maç bileti 10 tl olmuş diye ağlayarak bu işler çözülmez malesef. Hele hele namus meselesi haline hiç getirilmez.
Ben Abdi İpekçide dediğiniz sorunları hiç yaşamıyorum. Kalabalık olmadığı için rahat rahat girip çıkıyoruz. Keşke taraftar maçları doldursa da o dediğiniz sıkıntıları çekiyor olsak.

Maç biletlerinin fiyatlarına ağlayanlara gülüp geçiyorum zaten.

Fakat fener bizden tesisleşme anlamında çok gerilerde iken şimdi bizden ileride.

Sponsor bulmak, kazandırmak bir yöneticilik becerisidir. Büyük kulüp yönetmek bu olsa gerek.

Bu sene iyi sponsorlar bulmaya başladık. Bence Galatasaray gibi dünya markası olmaya aday bir kulübün bahanesi olamaz.

Ayrıca hiçbir şekilde basketbol maç biletleriyle yatırım işine girilemez. Futbolda en düşük bilet 50 TL iken basketbolda 5-10 TL cvivarında.

derbi maçlarda ve geçen yılki Eurolig maçlarındaki sıkıntıyı yaşadınız mı bilmiyorum.

Ayrıca F8 rezaleti de cabasıydı....

Salon bizim olsaydı karşı takım soytarıları o hareketleri yapabilir miydi, güvenlik gel geç deyip patlayıcı sokulmasına müsade edebilir miydi....

Bence Yeni bir salon Yapılabilir fakat bunu Taraftarın istemesi ve hatta 15 bin gibi rakam söylerek abartmasıda cabası 8bin civarında Yerleşim merkezine yakın tribünlerin parkeye yakın olduğu ipekçi modelinde taraftarın maça etki edebilecek yeni salon yapılabilir. yapılmasa da sorun olmaz bence zaten SADECE ERKEK TAKIMIMIZIN DERBİ MAÇLARI HARİCİNDE DOLMAYACAK.Kendimizi sıkıntıya sokacak masraflar olcak ise yapılmayadabilir...