Bu kadar yüksek bir hücum opsiyonunun mutlaka defoları da olur , zaten savunma yapabilse şu yeteneğiyle NBA de uzun dakikalar alabilir . Avrupa ' ya gelme sebeplerinden bir tanesi de bu savunma ve fizik dezavantajı . SA Spurs u uzun yıllardır takip ederim . Daye i ilk olarak 2013 - 14 senesinde izlemiştim ve çok beğendiğim bir oyuncuydu . NBA de kalıcı olur dedim ama tutunamadı . Basketbol O ' na , O Basketbol ' a çok yakışıyor. Düzgün bir kadro planlamasında her maç seyir zevkinin kaynağı olur . Ne yazık ki vizyonsuz bir yönetim ve ne yaptığını bilmeyen bir Coach ve ruhsuz bir takım var . EL ' de tek başına maç kazanamazsın , ellerine sağlık üstad . Biraz olsun tebessüm ettirdin bugün .
Savunmada defoları olmakla hiç savunma yapmamak arasında fark var hocam. Ben de sene başı umutluydum, güzel bir risk diyordum ama euroleague için çok yetersiz.
Kızılyıldız gibi bir takımda skor yapması, ya da geniş kadrolu bir takımda hücum repertuvarına kısa süreli katkı yapması dışında bence çok fazla oynayamaz. hedefleri olan bir takım 20+ dakikalar sabredemez.
Ama düşük seviyede Durant gibi oynar