Olmadığı her maç savunma direnci daha yukarıda olacak. Takımın savunma direncini düşüren yegane oyuncu.
Artık işin içine girmesi lazım.
Tamamen hayal kırıklığı şu ana kadar.
Ben bir hayalkırıklığı falan yarattığını düşünmüyorum, cska maçında ayakta kalan tek adamdı, kızılyıldız maçında 2dk'da 15-0 yaparak son topa getirdi, savunma yapmıyor derken fenerbahçe maçında datomeyi bloklarken ayağını burktu, sakatlandı. Bıraksak 2 haftada düzelecekken de 4-5 hafta üstüste çok sevdiğin Ergin Ataman'ın inatla sakat sakat oynatmasıyla da 15.haftayı buldu geri dönmesi.
Takım doktoru o sıralarda oynaması için ne dedi bilemiyorum ama, o kadar acı çekerken inatla oynatmak vicdansızlıktan başka bir şey değildir. Sürekli yüzünde bir acı ifadesi, rakiplerin defansta sürekli ona yüklenmesi, her kenara geldiğinde ayakkabısını çıkarıp buz tedavisi uygulanması yetmedi herhalde dinlendirilmesi için. Yürüyemeyecek hale gelsin de ondan sonra oynatmayalım diye düşündük herhalde.
Ben bir hayalkırıklığı falan yarattığını düşünmüyorum, cska maçında ayakta kalan tek adamdı, kızılyıldız maçında 2dk'da 15-0 yaparak son topa getirdi, savunma yapmıyor derken fenerbahçe maçında datomeyi bloklarken ayağını burktu, sakatlandı. Bıraksak 2 haftada düzelecekken de 4-5 hafta üstüste çok sevdiğin Ergin Ataman'ın inatla sakat sakat oynatmasıyla da 15.haftayı buldu geri dönmesi.
Takım doktoru o sıralarda oynaması için ne dedi bilemiyorum ama, o kadar acı çekerken inatla oynatmak vicdansızlıktan başka bir şey değildir. Sürekli yüzünde bir acı ifadesi, rakiplerin defansta sürekli ona yüklenmesi, her kenara geldiğinde ayakkabısını çıkarıp buz tedavisi uygulanması yetmedi herhalde dinlendirilmesi için. Yürüyemeyecek hale gelsin de ondan sonra oynatmayalım diye düşündük herhalde.
Aynını şimdi pleiss için yapıyoruz. Oyuncular sonra sakatlanınca; " vay efendim ne kadar da şanssızız." oluyor. Atamanın yaptığı iş değil. Pleiss bazan geri dönerken kamera çekiyor, ben acı çekiyorum izlerken. Umarım uzun, kötü bir sakatlık yaşamaz..Ben bir hayalkırıklığı falan yarattığını düşünmüyorum, cska maçında ayakta kalan tek adamdı, kızılyıldız maçında 2dk'da 15-0 yaparak son topa getirdi, savunma yapmıyor derken fenerbahçe maçında datomeyi bloklarken ayağını burktu, sakatlandı. Bıraksak 2 haftada düzelecekken de 4-5 hafta üstüste çok sevdiğin Ergin Ataman'ın inatla sakat sakat oynatmasıyla da 15.haftayı buldu geri dönmesi.
''Daye üzerine takım kurulacak oyuncu'' ?!