Bahtsizbedewi Askerden GELDİ( HÜRGENERAL FIRAT)

Nasıl askerlik bu internet basında anlamadım valla. YEdigin önünde yemedigin arkanda,para kazanma derdin yok,karnını doyuruyolar,yatacak yerin garanti...Daha ne istiyon :)

ÖNDER' Alıntı:
Nasıl askerlik bu internet basında anlamadım valla. YEdigin önünde yemedigin arkanda,para kazanma derdin yok,karnını doyuruyolar,yatacak yerin garanti...Daha ne istiyon :)
BİSKREM İ VAR NESCAFESİ VAR .. VALLA RAHAT RAHAT YAŞIO ORALARDA ... BİDE ASKERİM AYAKLARINA YATIO... :wink:

Bahtsizbedewi' Alıntı:
burda çakallar ASLAN'a emir veriyor!!!
diyimde ne durumda olduğumu anlayın şaka maka şafuck325 falan galiba sanırsam....
Abi sen şafağı mı uzatıyorsun? :lol: 1 ay önce 330'du.Asker rahat geldi galiba. :lol: :lol:

vardı ama açılmıodu ama artık açılıo .. deiştyirmişsin çünkü..

kahretsin neden bu kadar zekiyim ben ;) :roll:

177 yürüyedur!!!
Kim tutar beni bu arada aramızda kalsın (fıtık mı ewet var komutanım böçle yapınca acıo falan filan bekelyin geliom :p )

ya 1 geçen günler e bakıorum 156(1. poşet dewri bitti) çabuk gibi gelio bide kalanlara bakıom ...
bu arada sewk aldım doktora gidip göstericem fıtığımı :p (abi çoook sinir bozucu)
(dip not1: hayır dualarını gönderen buaraya yazan herkese kocaman 1 saol)
(dipnot2: W_chen sen nerede askerlık yapıodun beya?)

yabenb u1mayıs ın!!!!
ulen hafta 1 siwilleri giyip nette güzl güzel şarkı lar dinliyor çeşit çeşit yemek yiyorduk ki...
neyse nasipte buda varmış manisaya gidiliyor mu bakim???

YA 1 tek ben yazıyorum ama olsun zaten benim şafuck defterimde burası (saolsun yönetim ) kaldı 260 bu arada zaman daha 1 hızlı geçmeye başladı sanki tabi fb galibiyeti falan moral full dewam bahtsız bitecek (...bitcek :p)